.

.

Водич за магнетна цвест на Yicbor 2PCS за машина за шиење, машина за шиење против лизгање на машината за шиење магнети за кој било цвест на ширина, права и кружни линии)

Водич за магнетна цвест на Yicbor 2PCS за машина за шиење, машина за шиење против лизгање на машината за шиење магнети за кој било цвест

DEN 2.00

Пристапност
Залиха

Нема да се движи или смени : Силниот магнетски држач го одржува овој мерач за лесна употреба, така што не мора да се грижите за одење надвор од траење Овие можат да ви помогнат да шиете со подолги должини и тешка или руно ткаенина. Направете директно или заоблени споеви уредни и совршени секој пат со овие упатства за магнетна цвест со лесна употреба. Тие се голема помош за почетниците и за напредни проекти за шиење!. Постојат три бои за да изберете. Пакетот вклучува : 2 парчиња жолти упатства за магнетски цвест. Нема да се движи или смени : Силниот магнетски држач го одржува овој мерач за лесна употреба, така што не мора да се грижите за одење надвор од траење. Овие можат да ви помогнат да шиете со подолги должини и тешка или руно ткаенина. Направете директно или заоблени споеви уредни и совршени секој пат со овие упатства за магнетна цвест со лесна употреба.

Параметри на производот

Слична стока