.

.

Цветна хартија за завиткување - 10 парчиња/постави хартија од пена Ева рачно изработени листови од пена од сунѓер хартија DIY материјали за рачно занаетчиски произво?

Цветна хартија за завиткување - 10 парчиња/постави хартија од пена Ева рачно изработени листови од пена од сунѓер хартија DIY материјали за рачно

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Име на артикалот : Букет хартија, цветен завиткан хартија букет, хартија за цвеќиња букети, хартија за завиткување на цвеќиња од цвеќиња, завиткување на цветна хартија, цвеќе за завиткување, хартија за завиткување на цвеќарницата, хартиена букет, цветни листови за хартија за завиткување, завиткана хартија за хартија, хартија за завиткување на цвеќиња Материјал : Поради неговиот уникатен материјал, не е лесно да се искине, и може да го направи вашиот букет повеќе резолуција. Стил : Корејско гроздобер пакување на подароци. Многу бои и трендовски дизајн за да изберете, можете да ја соберете најдобрата боја за вашите различни цвеќиња. Идеално за Божиќ, свадба, роденден на Денот на в Valentубените, празник, ден на мајката, обвивки за дипломирање, украси за домашни забави и занаетчиски проект. Совршено за : Гранд настан, домашна куќа, нова година, дипломирање, Денот на мајката, Ноќта на вештерките, роденденската забава, свадбата, Денот на вineубените, Денот на децата, Денот на таткото, годишнината, назад на училиште, Нова година, свадба и ангажман, благодарност. Гаранција за враќање на поврат : Задоволството на клиентите е нашиот прв приоритет. Ако сте незадоволни на кој било начин со хартија за завиткување на цвеќиња, ние ќе ви ги вратиме парите за да ви обезбедиме задоволство. Испорака ширум светот !!!. Име на артикалот : Букет хартија, цветен завиткан хартија букет, хартија за цвеќиња букети, хартија за завиткување на цвеќиња од цвеќиња, завиткување на цветна хартија, цвеќе за завиткување, хартија за завиткување на цвеќарницата, хартиена букет, цветни листови за хартија за завиткување, завиткана хартија за хартија, хартија за завиткување на цвеќиња. Материјал : Поради неговиот уникатен материјал, не е лесно да се искине, и може да го направи вашиот букет повеќе резолуција. Стил : Корејско гроздобер пакување на подароци. Многу бои и трендовски дизајн за да изберете, можете да ја соберете најдобрата боја за вашите различни цвеќиња. Идеално за Божиќ, свадба, роденден на Денот на в Valentубените, празник, ден на мајката, обвивки за дипломирање, украси за домашни забави и занаетчиски проект.

Параметри на производот

Слична стока