.

.

Црно девојче железо на закрпи за облека 5 парчиња железо на налепници за пренесување на топлина за пренесување на топлина за маички фармерки јакни дуксери ранец Пе?

Црно девојче железо на закрпи за облека 5 парчиња железо на налепници за пренесување на топлина за пренесување на топлина за маички фармерки

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Ironелезо на закрпи за пакет за облека : 5 чаршафи девојчиња железо на налепници за трансфер и еден прирачник за употреба Апликација за пренесување на топлина за јакни, маица, фармерки, елеци, јакни, фустан, торби, чаршафи, завеса и друга ткаенина ткаенина. Различни обрасци : Девојки со цвеќиња, пеперутки, африкански црни девојки букви, девојки со слушалки, слатки и забавни. Целото железо на налепниците се изработени од висококвалитетен винил материјал, кој е еластичен, издржлив и водоотпорен. Декоративни решенија за девојчиња и жени. Голема големина : 7,5 '' x 9.6 '', 7,8 x 8,5 ', 8,7 x 8.1', 9 '' x 7,75 ', 9,5' 'x 5,45' '. Многу лесен за примена : Користење на алатки за пеглани за домаќинства или машина за пренос на топлина. Мода железо на декорации за трансфер за украси за облека за девојчиња и жени. Исклучено за секоја ткаенина костум, можете да украсите секојдневно носење или украсете на забави, пролет, роденден, лето, Денот на мајката, дипломирањето, Октоберфест, Денот на трудот, Ноќта на вештерките, Денот на независноста, Божиќ, Божиќ , Нова Година, итн. Убава девојка жена Ironелезона ве прави во центарот на вниманието. Ние произведуваме во строга согласност со стандардите за производство.

Параметри на производот

Слична стока