.

.

Роуз Лепенка Хачикико Железо На Везени Лепенка, Кул Убава Голема Црвена Роза Цвет Печ Значка Железо На Шие На Амблем Лепенка DIY Додатоци Совршен За Јакни, Облека, Ка?

Роуз Лепенка Хачикико Железо На Везени Лепенка, Кул Убава Голема Црвена Роза Цвет Печ Значка Железо На Шие На Амблем Лепенка DIY Додатоци Совршен

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

?Quight Callity ® нашите закрпи имаат висококвалитетна компјутерска технологија за везење која ќе обезбеди 3 D ефект на лепенката за везење Има лепило за топло топење на грбот; лепенката може лесно и цврсто да се пегла или шие на која било облека, никогаш нема да се откине. ⭕●Лесен За Нанесување Fatch е многу лесен за нанесување. Можете да ја ставите загреаната пегла на лепенката и ДА го НАПРАВИТЕ вашиот стил за помалку од една минута. Можете да ставите тенка крпа за да спречите горење и да ја отстраните пеглата и да дозволите лепенката да се излади. ?●Широка Апликација Тоа е убав лепенка и забавен начин да направите поправки на облека или да прикриете солза или дупка. Совршени налепници за јакна, панталони, фармерки, ранци, облека, шорцеви, маици, капи, чанти, капи, чевли, паричници и здолништа. Персонализирајте ги вашите додатоци со овие апликации!. ?①Издржливи и Перат. Везените закрпи се со врвен квалитет, шарени, лесни, симпатични и издржливи и нема да избледат со текот на времето со безбедни и безопасни материјали за нашата кожа.

Параметри на производот

Слична стока