.

.

Фавомото Плетен Појас 3 Парчиња Еластични Ленти Широки 4 см Гумени Ленти Со Рамни Пруги Тешко Растегнување Плетена Лента Со Висока Еластичност За Шиење Појас Облек?

Фавомото Плетен Појас 3 Парчиња Еластични Ленти Широки 4 см Гумени Ленти Со Рамни Пруги Тешко Растегнување Плетена Лента Со Висока Еластичност

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Може да се исече во соодветни форми и должини по потреба Едноставен за употреба, само поправете го на место за да ја зголемите флексибилноста. Еластиката лесно може да се врати во првобитната форма откако еластиката ќе се истегне во дозволениот опсег. Изработен од врвен гумен материјал, издржлив и сигурен за употреба. Одлично за појаси, ремени, вратоврски за коса, деколте, шорцеви, здолништа, ракави и многу повеќе. Висока мекост, висока удобност, добра еластичност, отпорна на абење и издржлива, цврстина, долг работен век. Опис Ако барате професионална и разумна цена еластична лента, тогаш вашето истражување е тука. Тоа е затоа што нашите производи можат да ги задоволат вашите потреби. Користење на гумени материјали, практични и издржливи. не е лесно да се деформира, што ви носи многу погодност. Карактеристики-Материјал : Гума/ - Изработен од врвен гумен материјал, издржлив и сигурен за употреба.- Одлично за појаси, ремени, вратоврски за коса, деколте, шорцеви, здолништа, ракави и многу повеќе.

Параметри на производот

Слична стока