.

.

Копчето На Вратата алвинлит Ги Покрива Рачката На Вратата За Бебиња Заштитниот Капак За Домаќинство Копчето За Силиконска Безбедносна Врата Покрива 2 парчиња

Копчето На Вратата алвинлит Ги Покрива Рачката На Вратата За Бебиња Заштитниот Капак За Домаќинство Копчето За Силиконска Безбедносна

DEN 521.60

Пристапност
Залиха

●Погоден За Повеќето Рачки На Вратите Заштитниот капак На рачката На Вратата е едноставна и практична безбедносна ракавица за рачката на вратата, погодна за повеќето типови рачки на вратите. ●Безбеден И Мек Q заштитниот капак на рачката На Вратата е изработен од силиконски материјал, мека текстура, ефикасно го штити вашето дете. ®Лесна Инсталација Капаците На копчињата на Вратите се извонредни во изработката, лесни за инсталирање и можат да се постават директно на рачката на вратата. ●Заштитете Го Ѕидот Q капаците На копчињата на Вратите можат ефикасно да спречат оштетување на ѕидот предизвикано од удирање на рачката на вратата во ѕидот. €Заштитете Ја Семејната Безбедност Q капаците На копчињата на Вратите се комплетна алатка за домаќинство, која може добро да ги заштити бебињата и возрасните без штета. За Брендот Алвинлит : Алвинлит е глобален бренд за производи за домаќинство регистриран во Европската Унија, фокусирајќи се на обезбедување на целосен опсег на висококвалитетни производи за домаќинството со крајна исплатливост. Среќата нека биде секогаш со вас! Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Покривање На Рачката : Силиконска Боја : Светло Зелена Тежина : Прибл.

Параметри на производот

Item Type:
Handle Cover
Material:
Silicone
Color:
Light Green
Weight:
Approx. 119g / 4.2 oz
Usage:
Due to the high friction of silicone, you can apply hand cream (grease) on the door handle during installation to make the installation more labor-saving.
Package List:
2 x Door Handle Cover:
Note:
1.This door handle protective cover is suitable for door handles within 13x2.6cm / 5.1x1.0inch:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Слична стока