.

.

Ќебе За Печатење Крави Новороденчиња Ќебиња За Повивање Кравјо Печатење Бебешки Работи,Комплети Шапка За Гравче Меко Бебе Кое Прима Ќебе Новородени Меки Вреќи За ?

Ќебе За Печатење Крави Новороденчиња Ќебиња За Повивање Кравјо Печатење Бебешки Работи,Комплети Шапка За Гравче Меко Бебе Кое Прима Ќебе Новородени

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Повивајте Ќебиња Изработени Од Лесна И Еластична Квалитетна Ткаенина, Која Е Мека И МазнаВклучете : 1x Бебешко Ќебе За Повивање, 1x Соодветна Капа. Одлично Како Подарок За Бебиња За Секоја Нова Мајка. Оваа Новородена Капа Е Изработена Од Висококвалитетен Полиестер, Кој Е Многу Мек И Пријателски За Кожата, Има Добра Топлина И Еластичност И Го Одржува Бебето Топло. На Врвот Има Прилагодлив Јазол, Кој Може Да Се Затегне Или Олабави Колку Што Е Потребно За Да Се Обезбеди Удобно Носење За Новороденчиња. Повивајте Ќебиња За Големина На Бебе : 20,8" Х 11,4" ; И Големината На Гравчето : 13"Х6, 5". Ќебиња За Повивање Е За 0-6 Месеци Бебиња. Со Повивање Бебиња Како Мали Бурито, Тоа Ќе Создаде Цврсто И Познато Чувство За Зајакнување На Спиењето. Разноврсна За Употреба Како Неверојатна Вреќа За Спиење За Бебиња, Ќебе За Повивање, Вреќа Со Кожурец Со Повивање. Незаборавни Фотосесии За Паметење На Најтоплиот Момент На Вашето Бебе.

Параметри на производот

Слична стока