.

.

Една оган ноќни светла за детска соба, Bluetooth Music Kids Night Light Projector, 360 Roting Remote Timer Star Projector Night Light For Didds, 12 starвездени светла на babyвездени светла за бебиња за бебиња за спалн?

Една оган ноќни светла за детска соба, Bluetooth Music Kids Night Light Projector, 360 Roting Remote Timer Star Projector Night Light

DEN 214.40

Пристапност
Залиха

Bluetooth Music Star Night Lights For Kids Room-Kids Night Light Projector е лесно да го поврзете Bluetooth WH-E08 и да свири омилена музика на бебето, што може да му донесе мир и релаксација на вашето бебе Ноќниот светлосен проектор за деца нуди нежен и смирувачки сјај со своите топли и меки светла за деца од сите возрасти да го избркаат темнината и да ги придружуваат децата на спиење. Девојчињата момчиња сега почнаа да спијат во сопствената соба. ? Тајмер за автоматско исклучување?-Контрола на светлина во боја; ?- ротирајте 360 степени]. Можете слободно да ги вклучите/исклучувате режимите на прекинувачот за тајмер, прилагодете ја осветленоста Динамична брзина и волумен на музика. Напојувани со 2 x AAA батерии (не се вклучени) или 5 V USB -кабел (вклучен кабел од 5 FT USB). Одлични подароци за деца-KIDS Projector Night Lights Поканети Color Moon Star на вашите деца. Проекторот за ноќно светло на Music Star за деца со далечински тајмер обезбедува фантастично движење ryвездено небо мора да биде голем изненадувачки подарок за вашето бебе. Проекторот на Кидс е многу костум е многу костум За 1-12 годишни девојчиња момчиња Божиќни подароци. Одматете се од темнината и работата без бучава, создадете сон и бајка за бебиња и деца да развијат талент и креативност на децата. Доколку имате побарувачка, можете да контактирате со нас во секое време . 3 Во 1 Галакси светлосен проектор : Bluetooth+Sounder+Kids Decor Decor Decor : NFO Galaxy Light Projector може да се пофали со својата мултифункција.

Параметри на производот

Слична стока