.

.

Организатори за висина на висина, 3 торба за складирање, памук и постелнина, џебови за складирање на вратите, торба за пакување во домови, торбичка за остатоци од пла

Организатори за висина на висина, 3 торба за складирање, памук и постелнина, џебови за складирање на вратите, торба за пакување во домови,

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

1 Генерален во исклучителни и парчиња : Нашите џебови за складирање се многу симпатични и родови неутрални и изгледаат стилски во просторијата. Тоа не е само организатор на домаќинства, туку и декорација за дома. Направено од платно, без мирис, отпорни на абење, што може да се издише, дише, здравје, уметничко, може да ја украси вашата соба. Виси покрај вашиот лежиште, веднаш до вашата работна маса, над вратата, до креветот на вашето дете, на wallидот во прозорецот во кујната или во вашата спална соба. џебови за складирање лесни за складирање на сите далечински управувачи, чаши, накит, поглавја, полначи, пошта, сметки, клучеви, помали тетратки на хартија, некои пенкала, пликови, итн., Кои секогаш беа изгубени наоколу. Дизајн на склопување : Дрвена закачалка и канап можат флексибилно расклопување, да го компактни нашето мало дополнително складирање кога не се во употреба. Одлично за создавање дополнителен простор за складирање. Помага да ја одржувате вашата соба уредна и организирана и да ви помогне да ги пронајдете малите предмети што ви се потребни. Генерален во исклучителни и парчиња : Нашите џебови за складирање се многу симпатични и родови неутрални и изгледаат стилски во просторијата. Тоа не е само организатор на домаќинства, туку и декорација за дома. Направено од платно, без мирис, отпорни на абење, што може да се издише, дише, здравје, уметничко, може да ја украси вашата соба. Виси покрај вашиот лежиште, веднаш до вашата работна маса, над вратата, до креветот на вашето дете, на wallидот во прозорецот во кујната или во вашата спална соба. џебови за складирање лесни за складирање на сите далечински управувачи, чаши, накит, поглавја, полначи, пошта, сметки, клучеви, помали тетратки на хартија, некои пенкала, пликови, итн., Кои секогаш беа изгубени наоколу. Дизајн на склопување : Дрвена закачалка и канап можат флексибилно расклопување, да го компактни нашето мало дополнително складирање кога не се во употреба.

Параметри на производот

- Material:
cotton cloth
- Products size:
86*22CM (3 pockets).
- Product Available style:
Simple style.
- The Solid wood stick adds a nice aesthetic touch, easy to hang in good balance.:
- Color classification:
Red stripe/Blue stripes
- Includes:
1*Hanging Storage Bag.
Products Features & Functions:
1. Made of nature cotton and linen, No Odor, Wear resistant washable, breathable, health, artistic, It can decorate your room.:
2. Care Instructions:
Hand wash warm. no bleach,no tumble dry, no iron and no dry clean.
3. Hangs by your recliner, right next to your desk, over the door, next to your child's bed, on the wall in the window into the kitchen or in your bedroom.:
4. Storage pockets easy to storage all remotes, glasses, jewelry, chap stick, chargers, mail, bills, keys, smaller notepads of paper, some pens, envelopes, etc that were always lost around.:
Warm tips:
1.All sizes are handmade, so please permit 0-1 inch error.:
2.There are slight difference between the picture and the real item caused by light brightness. :
Слична стока