.

.

Налепница за бебиња, 20 парчиња водоотпорен пливање папочна врвца лепило лепило за забивање на стомакот, третман на хернија терапија за бебиња за бебиња за бебиња, п

Налепница за бебиња, 20 парчиња водоотпорен пливање папочна врвца лепило лепило за забивање на стомакот, третман на хернија терапија за бебиња

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Високи перформанси : Налепницата за папокот за бебиња може да одолее на притисокот на водата од 1000мм, при што адхезијата непроменета, не грижете се да паднете и да се менувате Кога се капете или пливате, ставете го на копчето за стомак на вашето бебе за да го спречите да добива вода. Едноставно работење : Само треба да ја отстраните налепницата на дното, да ја држите до копчето за стомакот на бебето и нежно притиснете со раката за да се вклопи, секое парче користи независна запечатена пакување за да избегне надворешно загадување. Квалитетен материјал : Направено од PE висока еластична транспарентна водоотпорна мембрана која има одлична способност за здив, го прави бебето удобно. Ефективно проток на прав, водоотпорен. Погодно за : копчето за стомакот е многу кревка дел од телото, особено за бебињата помеѓу 0 и 3 години. Овој производ е погоден за деца на возраст од 0-3 години. Безбедно за употреба : удобна, пријателска на кожата и лесен за кинење, без да му наштети на нежната кожа на бебето, безбедна, не -иритирачка, не -алергична. Ефективно го заштитува здравјето на вашето бебе.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Baby Navel Sticker
Quantity:
20pcs / 2Bags
Shelf Life:
2years
Materials:
Tape, Absorbent Paper, Release Paper, Dialysis Paper
Applications:
Baby's Bath and Swimming
Usage:
External Use
Peel off the adhesive tape from the side, and stick it to the navel, then peel off a layer of transparent plastic paper. :
Package List:
20 x Baby Navel Stickers :
Note:
1.Please remove the umbilical paste as soon as possible after swimming, do not apply for a long time.2.This product is a disposable product, please do not reuse it and do not use the damaged one.3.If you have allergies or discomfort, please stop using or consult a doctor. :
Слична стока