.

.

Elecmotive Cartoon Forest Animal Animal Monkey Crow Коала кокос палма расадник wallидни налепници wallидни мурали DIY постери винил отстранлив уметнички wallидни декорации за декорација на соб?

Elecmotive Cartoon Forest Animal Animal Monkey Crow Коала кокос палма расадник wallидни налепници wallидни мурали DIY постери винил отстранлив

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Вклучувајќи 2 листови налепници; Големина на листот : 3 '(ft) x 1' (ft) Целокупните мерења на завршувањето : Ширина од 3,9 '(ft) X ~ 3,6' (ft) висина (120x110cm). Направено од отстранлив само-леплив ПВЦ материјал, нетоксичен и никогаш не го оштетува wallидот. Користете во спална соба, дневна соба, соба за играње, расадник и домашни украси. Лесен за нанесување, отстранлив, издржлив, отпорност на притисок, отпорност на шок, отпорност на влага. Карактеристики : 1. налепници на wallидови на ПВЦ. Може да се нанесе на која било мазна, чиста и сува површина на wallsидови, плочки, стакло, мебел, итн., Не е погодна за валкана или груба површина. Отстранлив и креативен. Не е потребен филм за трансфер, едноставно излупете и лепете. Осигурете се дека површината е мазна, не лепете на груба или нерамна површина. Изберете го местото што сакате да го нанесете, исчистете ја пепелта и маснотии, чувајте го суво и чисто.

Параметри на производот

Слична стока