.

.

VBestlife Baby Bed Storage Wanking Tag, 2 џебови за чување торба за чување на доенчиња, лента за чување на доенчиња за складирање на доенчиња за складирање, закачувајќи организатори ?

VBestlife Baby Bed Storage Wanking Tag, 2 џебови за чување торба за чување на доенчиња, лента за чување на доенчиња за складирање на доенчиња

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Материјал за памучна ткаенина : торба за складирање на бебиња е изработена од мека памучна крпа, што ќе го направи бебето да се чувствува многу удобно кога користите торба за складирање на бебиња Подготвување : Нашите вреќи за висини за креветчиња се перат, така што торбите што висат на креветчето се хигиенски и немаат лоши ефекти врз здравјето на вашето бебе, така што вашето бебе може да ги користи без грижа. Функција за складирање : Оваа торба за виси за складирање на креветче е одлична за влошки за доење, играчки за бебиња, облека за девојчиња, предмети за бебиња, облека за бебе и многу повеќе! Направете го вашето креветче многу поцврсто. Разновидна : Оваа торба за складирање на креветчиња е разноврсна и може да се користи на многу различни места, како што се колиби, басинети, носачи на бебиња, табели и кој било мебел во домот. Гаранција за услуга : Ако не сте задоволни со торбата за виси за складирање на бебиња што ја добивме, можете да контактирате со нас преку е -пошта во секое време, ние ќе одговориме и ќе го решиме вашиот проблем навреме и ќе се обидеме да обезбедиме подобра услуга. Материјал за памучна ткаенина : торба за складирање на бебиња е изработена од мека памучна крпа, што ќе го направи бебето да се чувствува многу удобно кога користите торба за складирање на бебиња. Подготвување : Нашите вреќи за висини за креветчиња се перат, така што торбите што висат на креветчето се хигиенски и немаат лоши ефекти врз здравјето на вашето бебе, така што вашето бебе може да ги користи без грижа.

Параметри на производот

Item Type:
Baby bed storage hanging bag
Material:
Pure cotton cloth
Size:
Approx. 38 x 18cm / 15 x 7.1in
Package List:
1 xBaby Bed Storage Hanging Bag :
Слична стока