.

.

Завртки за PSSOPP, 20 поставени 304 завртки од не'рѓосувачки челик M6 со прицврстувачи на прирабници за прицврстувачи Интегрирана хардверска хардвер за миење садови за м?

Завртки за PSSOPP, 20 поставени 304 завртки од не'рѓосувачки челик M6 со прицврстувачи на прирабници за прицврстувачи Интегрирана

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

【Висока цврстина】 со подобри перформанси, поголема цврстина и подолг животен век 【Нема загадување】 Направено од високо квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, отпорност на корозија, отпорност на 'рѓа, без загадување. 【Широк прирабница】 Орев за прирабница е орев со широка прирабница на едниот крај и може да се користи како интегриран не -ротирачки мијалник. Function Функција на серија】 Серијацијата на орев помага да се избегне вибрацијата на орев и да се зголеми способноста за фиксирање на орев. 【Прецизна изработка】 Лесно за затегнување и лесна за употреба, совршено за снабдување со стаклена градина. 【Висока цврстина】 со подобри перформанси, поголема цврстина и подолг животен век. 【Нема загадување】 Направено од високо квалитетен материјал од не'рѓосувачки челик, отпорност на корозија, отпорност на 'рѓа, без загадување. 【Широк прирабница】 Орев за прирабница е орев со широка прирабница на едниот крај и може да се користи како интегриран не -ротирачки мијалник. Function Функција на серија】 Серијацијата на орев помага да се избегне вибрацијата на орев и да се зголеми способноста за фиксирање на орев.

Параметри на производот

Item Type:
Screws
Material:
304 Stainless Steel
Color:
As shown in the picture
Specification:
M6
Screw Size:
Approx. 1.6x1.2cm/0.63x0.47in
Nut Size:
Approx.1.3cm / 0.51in
Weight:
Approx.135g/4.8oz
Package List:
20 x Screws:
20 x Flange Nut:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Слична стока