.

.

Перница/Одмор Читање Тапацирана Перница За Читање На Главата, Перница За Поддршка За Позиционирање На Кревет Од Вештачка Кожа, Совршена Лумбална Перница Погодна З?

Перница/Одмор Читање Тапацирана Перница За Читање На Главата, Перница За Поддршка За Позиционирање На Кревет Од Вештачка Кожа, Совршена

DEN 1043.20

Пристапност
Залиха

€Дизајн : Лесен за отстранување и перење, одвојлив и перен, машина за перење, без избледување,едноставен стил, лесен за инсталирањерачно изработен, еколошки материјал, мек и удобен, дише. ●Перница за потпирач За грб Користете Висококвалитетен Материјал : Користете Ткаенина без Миење Од Вештачка Кожа, Сува и дише, само избришете ја со влажна крпа.Внатрешниот ракав е изработен од сатенска ткаенина што апсорбира влага и дише,полнење : сунѓер со висока густина, добра еластичност, лесен за враќање. ● идеална применлива сцена : идеална перница за глава за домашна употреба за кревет и софа, исто така може да се користи во болница, хотел, софа кревет, седиште на прозорецот, софа, дури и забава или на отворено каде сакате. ● Тапацирана Перница За Глава : кога читате И гледате ТЕЛЕВИЗИЈА. Удобна и ergономска перница може да помогне да се спречат многу здравствени состојби;други намени вклучуваат перница за браник за деца, одмор на кревет на спрат и глава за R/приколки. Идеален подарок за семејства. ● Погоден за кревет со глава : Оваа тапацирана перница за глава има еластична лента на грбот, а перницата за главата на креветот се вметнува во таблата за кревет, а положбата е прилагодена. Инсталацијата е завршена. Тоа е толку лесно.(другите производи на сликата се експонати, продаваме само перници). €Дизајн : Лесен за отстранување и перење, одвојлив и перен, машина за перење, без избледување,едноставен стил, лесен за инсталирање.рачно изработен, еколошки материјал, мек и удобен, дише. ●Перница за потпирач За грб Користете Висококвалитетен Материјал : Користете Ткаенина без Миење Од Вештачка Кожа, Сува и дише, само избришете ја со влажна крпа.Внатрешниот ракав е изработен од сатенска ткаенина што апсорбира влага и дише,полнење : сунѓер со висока густина, добра еластичност, лесен за враќање. ● идеална применлива сцена : идеална перница за глава за домашна употреба за кревет и софа, исто така може да се користи во болница, хотел, софа кревет, седиште на прозорецот, софа, дури и забава или на отворено каде сакате. ● Тапацирана Перница За Глава : кога читате И гледате ТЕЛЕВИЗИЈА. Удобна и ergономска перница може да помогне да се спречат многу здравствени состојби;други намени вклучуваат перница за браник за деца, одмор на кревет на спрат и глава за R/приколки. Идеален подарок за семејства. ● Погоден за кревет со глава : Оваа тапацирана перница за глава има еластична лента на грбот, а перницата за главата на креветот се вметнува во таблата за кревет, а положбата е прилагодена.

Параметри на производот

Слична стока