.

.

Кревачи На Кревети ипримио-Квадрат, Лифт Од 2 Инчи, Тешки, 4 Пакувања, До 10000 фунти - Блокови За Подигање Кревети, Кревачи На Мебел-Безбедни, Цврсти Кревети За Соби За С?

Кревачи На Кревети ипримио-Квадрат, Лифт Од 2 Инчи, Тешки, 4 Пакувања, До 10000 фунти - Блокови За Подигање Кревети, Кревачи На Мебел-Безбедни,

DEN 319.84

Пристапност
Залиха

Поништи ЦВРСТ ДИЗАЈН СО ПОДЛОГА ЗА ДРЖЕЊЕ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ на ПЕНА - нашата патент во очекување на нова верзија на кревач за кревање има подлога за држење против лизгање од пена што помага да се спречат тркалање на тркалата на креветот на врвот на кревачот и дава цврст стисок поради заштитник од пена што не се лизга. ПОДИГНУВА ДО 2 ИНЧИ И КРЕВА 10.000 ФУНТИ ПО НОГА-Безбедно подигнете ја висината на креветот или мебелот со нашиот производ и спијте удобно на повисоко ниво. ПАТЕНТ ВО ОЧЕКУВАЊЕ НА ИЗДРЖЛИВ ПЛАСТИЧЕН СТОЛБ СО ЦЕЛОСНО ОБЛОЖЕНО ДНО-Нашите производи се дизајнирани да бидат наредени за да го подигнат мебелот уште повисоко, сето тоа без ризик од оштетување или пукање на вашите подови. ДИЗАЈНИРАН ДА ОДГОВАРА НА ПОВЕЌЕТО МЕБЕЛ ЗА ДОМА-Нашиот производ ви овозможува да ги подигнете повеќето клупи, столови, софи, мебел за тркала и кревети. РЕГИСТРИРАН БРЕНД и ДОВЕРЛИВИ КВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ-ние Сме доверлив бренд за домашни производи и сме прегледани од илјадници задоволни, среќни клиенти. Ние ги развивме и дизајниравме производите слушајќи ги вашите потреби и грижи. Ние секогаш се грижиме за прашањата на клиентите и одиме подалеку за да ве направиме среќни со нашата исклучителна услуга за клиенти. ЦВРСТ ДИЗАЈН СО ПОДЛОГА ЗА ДРЖЕЊЕ ПРОТИВ ЛИЗГАЊЕ на ПЕНА - нашата патент во очекување на нова верзија на кревач за кревање има подлога за држење против лизгање од пена што помага да се спречат тркалање на тркалата на креветот на врвот на кревачот и дава цврст стисок поради заштитник од пена што не се лизга. ПОДИГНУВА ДО 2 ИНЧИ И КРЕВА 10.

Параметри на производот

Слична стока