.

.

Фзздп Автомобил Вратот Перница Лумбална Половината Поддршка Потпирач За Глава Перници Назад Перница Седиште Поддржува Меморија Пена Седиште Опфаќа Авто Додатоци

Фзздп Автомобил Вратот Перница Лумбална Половината Поддршка Потпирач За Глава Перници Назад Перница Седиште Поддржува Меморија Пена Седиште

DEN 1.33

Пристапност
Залиха

Со вистинската поддршка, оваа перница користи јадро за перница од мемориска пена и навлака за перници погодна за кожата, што може да ви овозможи удобно искуство во канцеларија/автомобил Негувајте го правилното држење на седење, кое цврсто и удобно се вклопува, дизајнот на половината и грбот одговара на кривата на човечкото тело, а надворешната сила го прилагодува неправилното држење на седењето. Дизајнот на задната крива одговара на кривата На човечкото тело, надворешната сила е прилагодена, а седечката положба е неточна. Отстранлив и перен дизајн, лесен за отстранување и миење на навлаката за перници, чист и хигиенски. Полиестерски дрес внатрешен ракав, фитил, заштита на внатрешното јадро. Со вистинската поддршка, оваа перница користи јадро за перница од мемориска пена и навлака за перници погодна за кожата, што може да ви овозможи удобно искуство во канцеларија/автомобил. Негувајте го правилното држење на седење, кое цврсто и удобно се вклопува, дизајнот на половината и грбот одговара на кривата на човечкото тело, а надворешната сила го прилагодува неправилното држење на седењето. Дизајнот на задната крива одговара на кривата На човечкото тело, надворешната сила е прилагодена, а седечката положба е неточна. Отстранлив и перен дизајн, лесен за отстранување и миење на навлаката за перници, чист и хигиенски. Полиестерски дрес внатрешен ракав, фитил, заштита на внатрешното јадро. Име : Меморија Пена Назад Падинер основни материјал : меморија пена јакна материјал : плетена мрежа крпа поткровје ракав материјал : полиестер дресови спецификација : 45*40см дебелина 13смнет тежина : 700ГР 50гсо вистинската потпора, оваа перница користи јадро за перница од мемориска пена и навлака за перница погодна за кожата, што може да ви овозможи удобно искуство во канцеларија/автомобил.

Параметри на производот

45*40cm thickness 13cm:
Net weight:
700G ± 50G
With just the right support, this pillow uses a memory foam pillow core and a skin-friendly pillowcase, which can give you a comfortable experience in office/car.:
Cultivate the correct sitting posture, which fits tightly and comfortably, the waist and back curve design fits the human body S curve, and the external force adjusts the incorrect sitting posture.:
The back curve design fits the human body's S curve, the external force is adjusted, and the sitting position is incorrect.:
Removable and washable design, easy to remove and wash the pillowcase, clean and hygienic.:
Polyester jersey inner sleeve, wicking, protect the inner core. :
Слична стока