.

.

Квилази Татковци Ден Син Подароци За Син, Подароци За Син Ќебе, Возрасни Син Подарок Идеи, Син Подароци Од Мајка, Подарок За Син, Роденден Дипломирање Подароци За Во?

Квилази Татковци Ден Син Подароци За Син, Подароци За Син Ќебе, Возрасни Син Подарок Идеи, Син Подароци Од Мајка, Подарок За Син,

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

?●ЗА СИН ПОДАРОК : Ова Ќебе е Практичен И Значаен Подарок Ова Ќебе Е Подарок за полнолетство, Подарок За Дипломирање и Роденденски Подарок за Вашиот Син. ?●ИНСТРУКЦИИ ЗА ГОЛЕМИНА● : Ова Ќебе од 50х60 Инчи ќе Му Обезбеди На Вашиот Син Постојана Топлина. Совршена Големина За сите Возрасти и Лесна за Носење. ?●НАЈДОБАР ПОДАРОК за СИНОТ : Ова Фланелен Ќебе е Внимателен Подарок за Вашиот Син. Ова Ќебе Покажува Љубов Кон Синот " Никогаш Не Заборавај Колку Те Сакам. Никогаш Нема Да Одиш Сам, Јас Секогаш Ќе Бидам Со тебе. ?●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ+ : Ова Ќебе За Подароци За Син Има Фланелна Ткаенина со Памучен Принт За Убава Живост Во Боја Дури И По Миењето. Мека и пријателска За Кожата, Без Пилинг, Без Брчки, Што Ви Носи Поудобно и Топло Уживање. ?●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Обезбедува Постојана Топлина за Вашиот Син. Можете да Го Користите Ова Ќебе за Украсување Софи Софи и Кревети. Одличен Е И за Софи, Кревети, Софи, Кина, Паркови, Канцелариски Дремки, Кампување, Патување, Спиење и Возење. ?●ЗА СИН ПОДАРОК : Ова Ќебе е Практичен И Значаен Подарок. Ова Ќебе Е Подарок за полнолетство, Подарок За Дипломирање и Роденденски Подарок за Вашиот Син. ?●ИНСТРУКЦИИ ЗА ГОЛЕМИНА● : Ова Ќебе од 50х60 Инчи ќе Му Обезбеди На Вашиот Син Постојана Топлина. Совршена Големина За сите Возрасти и Лесна за Носење. ?●НАЈДОБАР ПОДАРОК за СИНОТ : Ова Фланелен Ќебе е Внимателен Подарок за Вашиот Син. Ова Ќебе Покажува Љубов Кон Синот " Никогаш Не Заборавај Колку Те Сакам. Никогаш Нема Да Одиш Сам, Јас Секогаш Ќе Бидам Со тебе. ?●ОПИС НА МАТЕРИЈАЛОТ+ : Ова Ќебе За Подароци За Син Има Фланелна Ткаенина со Памучен Принт За Убава Живост Во Боја Дури И По Миењето. Мека и пријателска За Кожата, Без Пилинг, Без Брчки, Што Ви Носи Поудобно и Топло Уживање. ?●ПРИМЕНЛИВА СЦЕНА● : Ќебето Обезбедува Постојана Топлина за Вашиот Син.

Параметри на производот

Слична стока