.

.

Xxerciz Торба За Складирање За Близнак / Кралица Воздушен Душек, Тешка Торба За Кампување Со Силни Рачки &засилувач; Патенти, Пренослив И Отпорен На Прашина Издржлив Сл?

Xxerciz Торба За Складирање За Близнак / Кралица Воздушен Душек, Тешка Торба За Кампување Со Силни Рачки &засилувач; Патенти, Пренослив И

DEN 206.40

Пристапност
Залиха

€Издржлив Материјал Q-материјалот на торбата за складирање на воздушен душек за кампување е издржлива најлонска ткаенина ОД 600 D, која може да се користи за сите сезони и исто така може да биде отпорна на кинење, отпорна на абење и отпорна на прашина ●Димензии● - Големината На вреќата за складирање воздушен душек За Кампување е 17,7"л х 7,8" В х 14 " Ч Со капацитет за Воздушен душек Кралица/Близнак. Исто така, може да складира и други воздушни душеци. Ве молиме измерете ја големината на вашиот воздушен душек пред да го купите. ●Лесен За Носење-цврстата горна рачка и удобната рачка се зашиени од двете страни, што ја прави преносливоста ветре. Бравата и ременот за брзо ослободување на горниот дел може да се прилагодат за да се обезбеди вклопување. ●Армирана Рачка● - рачката е зашиена со задебелена ткаенина од неопренови, а носивоста е двојно зголемена. Засилени зглобови се користат и за зголемување на јачината. Лесен за извлекување и употреба, не грижете се дали рачката ќе падне. `+Апликации-торба За складирање на воздушен душек За Кампување може да ги собере повеќето видови воздушен душек за кампување. Идеален фој вашите додатоци за кампување, не е погоден само за чување на вашиот воздушен душек и облека, туку и за чување празнични украси. €Издржлив Материјал Q-материјалот на торбата за складирање на воздушен душек за кампување е издржлива најлонска ткаенина ОД 600 D, која може да се користи за сите сезони и исто така може да биде отпорна на кинење, отпорна на абење и отпорна на прашина. ●Димензии● - Големината На вреќата за складирање воздушен душек За Кампување е 17,7"л х 7,8" В х 14 " Ч Со капацитет за Воздушен душек Кралица/Близнак. Исто така, може да складира и други воздушни душеци. Ве молиме измерете ја големината на вашиот воздушен душек пред да го купите.

Параметри на производот

Слична стока