.

.

Либкмлијан Сино Буци Плетено Ќебе Фрли 51 х63 Меко Предиво Од Шенил Плетено Ќебе За Фрлање Голем Дебел Рачно Изработен Кабел Плетено Ќебе За Фрлање Кауч Кревет Тросе?

Либкмлијан Сино Буци Плетено Ќебе Фрли 51 х63 Меко Предиво Од Шенил Плетено Ќебе За Фрлање Голем Дебел Рачно Изработен Кабел Плетено

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Меко Густо Плетено Ќебе Фрли-Изработено од луксузно предиво од шенил рачно, неговиот уникатен ракотворби го спречува да падне, да се натрупа или да избледи, ова бујно плетено ќебе од шенил ќе обезбеди сунѓер како допир, супер мек и удобен Големина На ќебиња И Елегантна Боја - ова прекрасно ќебе за фрлање сино езеро шенил има димензии 51"x63" (130cmx160cm) и е многу меко, топло, нема мирис и не пролева, совршено за ќебиња за кревети, ќебиња за софи, ќебиња за столици и позадини за фотографии. Практична Идеја За Подарок-Претерано густо буци плетено ќебе фрли е одличен подарок за вас или вашите најблиски и исто така ќе биде првиот избор За Божиќ и годишнина. Лесна Нега И Чистење-Едноставно вакуумирајте со рачна правосмукалка или протресете надвор. За длабоко чистење, измијте рачно со благ детергент со ниска температура. Ве молиме исушете го воздухот или измијте го и исушете го воздухот. Што Добивате-1 пакет 51" х63 " буци плетени ќебе фрли и не се задоволни со гаранцијата за целосна наплата. Меко Густо Плетено Ќебе Фрли-Изработено од луксузно предиво од шенил рачно, неговиот уникатен ракотворби го спречува да падне, да се натрупа или да избледи, ова бујно плетено ќебе од шенил ќе обезбеди сунѓер како допир, супер мек и удобен. Големина На ќебиња И Елегантна Боја - ова прекрасно ќебе за фрлање сино езеро шенил има димензии 51"x63" (130cmx160cm) и е многу меко, топло, нема мирис и не пролева, совршено за ќебиња за кревети, ќебиња за софи, ќебиња за столици и позадини за фотографии.

Параметри на производот

Слична стока