.

.

Тешка торба за носење за слушалки за игри на PlayStation VR2 и додатоци за контролори на допир, погодни за складирање на патувања и дома, лесна водоотпорна кутија за PSVR2 со ?

Тешка торба за носење за слушалки за игри на PlayStation VR2 и додатоци за контролори на допир, погодни за складирање на патувања и дома,

DEN 639.84

Пристапност
Залиха

【Мал простор и доволно капацитет】 : Случајот за носење менеа дизајниран за Play Station VR2 е мал и удобен за носење Има доволно место за чување на слушалките VR2, контролорот на допир на допир на PSVR2.MESH POCKET е погоден за складирање додатоци за PSVR2. 【Моден дизајн】 : Случајот со сиви складирање за PS5 VR2 изгледа едноставно и помодерно. Голем волумен, мазна линии, мазна површина, случајот за Play Station 5 VR нема лесно да се лизне кога ќе се постави рамно. 【Цврста обвивка и мека постава】 : Патот за патување за PSVR2 е изработен од трајни материјали со висока густина, што е цврсто и издржливо. Постојат добрите на анти-крик, шок-изобилен, прашина и пропуст на прскање и памук за внатрешна перница може да ги олесни вибрациите и притисокот. 【За патување и дома : : Случајот за носење VR е дизајниран со силна рачка и одвојлива лента за рамо. Ако не користите VR 2 долго време, ставањето во торбата за складирање може подобро да ја заштити јасноста на леќите на PSVR2. Вградениот тампон памук може да ги чува слушалките безбедни за време на движењето. 【Додатоци за пакети】 : 1* Носачки случај за PSVR2, 1* Заштитени капаци на леќи, 4* кука и лента за јамка. 1* лента за ранец. Куката и лентата за јамка помагаат да ги чувате различните кабли за полнење и да ги спречите да ги намотуваат. Леќи Заштитете го капакот Чувајте ги вашите леќи VR2 чисти и безбедни и спречете прашина и гребнатини. Капичето за рамената ви овозможува да изберете како да носите. 【Мал простор и доволно капацитет】 : Случајот за носење менеа дизајниран за Play Station VR2 е мал и удобен за носење. Има доволно место за чување на слушалките VR2, контролорот на допир на допир на PSVR2.MESH POCKET е погоден за складирање додатоци за PSVR2. 【Моден дизајн】 : Случајот со сиви складирање за PS5 VR2 изгледа едноставно и помодерно.

Параметри на производот

Слична стока