.

.

Закро PS4 Слим/PS4 pro/PS4 Вертикален Вентилатор За Ладење На Држачот, Приклучна Станица За Полнење Со Двоен Контролер ЗА Ps4/PS4 Слим/PS4 Pro Серија, Бонус со 4 MMICRO USB Глави за Ра?

Закро PS4 Слим/PS4 pro/PS4 Вертикален Вентилатор За Ладење На Држачот, Приклучна Станица За Полнење Со Двоен Контролер ЗА Ps4/PS4

DEN 2.33

Пристапност
Залиха

Мултифункционален : овој држач ЗА ладење PS4 е компатибилен со PS4, PS4 Слим и PS4 Pro конзола Може да го задржи ВАШИОТ PS4 ладење додека се полни. Дизајн за Заштеда на простор : со овој вертикален држач, вашиот ps4 може да стои вертикално, заштедувајќи ви многу простор во просторијата додека го ладите ps4 во исто време, и може да складира 16 парчиња дискови за игри што е попогодно. Брза дисипација на топлина : вградени два вентилатори со голема брзина за забрзување на воздухот во ВНАТРЕШНОСТА НА КОНЗОЛАТА PS4 за да се излади. Нема потреба да се грижите за прегревање на вашиот ps4 и согорување на вашата маса од долги часови игра. Висок квалитет : усвојте анти-лизгачки ева материјал од двете страни за да избегнете гребење и лизгање НА PS4, PS4 Слим или PS4 Pro конзола. Погодност : Нашиот вентилатор ЗА ладење PS4 се напојува со две USB порти НА главната РАМКА PS4, без дополнително напојување. Бонус со 4 микро УСБ глави за поврзување рачки, постојат два ЛЕД индикатори на предната страна НА ВЕРТИКАЛНАТА заграда PS4 за јасно прикажување на статистиката за полнење.

Параметри на производот

Attention:
This Vertical Stand Cooling Fan is compatible with PS4 / PS4 Slim / PS4 pro.
Слична стока