.

.

Вентилатор ЗА PS4 Pro Abs Црна 5 Фанови Супер Турбо Контрола На Температурата Вентилатор Кулер За Playstation PS4 Pro

Вентилатор ЗА PS4 Pro Abs Црна 5 Фанови Супер Турбо Контрола На Температурата Вентилатор Кулер За Playstation PS4 Pro

DEN 3.33

Пристапност
Залиха

Вентилатор за ладење лесна инсталација : дизајниран да биде важен дел ЗА PS4 Pro Тивка, елегантна, беспрекорна кондиција. Едноставна инсталација" клик". Вентилатор За Playstation 4 pro напојување : DC 5 V ОД USB портата на конзолата, без алатки и не е потребно дополнително напојување. Режим На Работа На вентилаторот 2 : со ниски високи брзини на вентилаторот и контролно копче за автоматски рачен режим; вентилаторите се вклучуваат кога ќе достигне 40 € и се исклучуваат кога температурата паѓа и автоматски управуваат со вашата конзола. PS4 PRO 5 TURBO FAN COOLER - супер Ладилникот содржи 5 турбо вентилатори за да извлече топлина од PS4 Pro Домаќинот и да ја одржува работната температура за да се одржува ладно во топли лета и тешки игри - (Само За Ps4 Pro! ). PLAYSTATION 4 PRO ПРЕНОСЛИВ СТИЛСКИ ВЕНТИЛАТОР за ЛАДЕЊЕ-производот има роман и практичен изглед и е погоден за носење и лесен за употреба ЗА PS4 PRO конзола. Вентилатор за ладење лесна инсталација : дизајниран да биде важен дел ЗА PS4 Pro. Тивка, елегантна, беспрекорна кондиција. Едноставна инсталација" клик". Вентилатор За Playstation 4 pro напојување : DC 5 V ОД USB портата на конзолата, без алатки и не е потребно дополнително напојување. Режим На Работа На вентилаторот 2 : со ниски високи брзини на вентилаторот и контролно копче за автоматски рачен режим; вентилаторите се вклучуваат кога ќе достигне 40 € и се исклучуваат кога температурата паѓа и автоматски управуваат со вашата конзола. PS4 PRO 5 TURBO FAN COOLER - супер Ладилникот содржи 5 турбо вентилатори за да извлече топлина од PS4 Pro Домаќинот и да ја одржува работната температура за да се одржува ладно во топли лета и тешки игри - (Само За Ps4 Pro! ). PLAYSTATION 4 PRO ПРЕНОСЛИВ СТИЛСКИ ВЕНТИЛАТОР за ЛАДЕЊЕ-производот има роман и практичен изглед и е погоден за носење и лесен за употреба ЗА PS4 PRO конзола. 5 ТУРБО ВЕНТИЛАТОРИ супер Ладилникот содржи 5 турбо вентилатори за да извлече топлина ОД ДОМАЌИНОТ PS4 Pro и да ја одржува работната температура, одржувајќи ја ладна во жешкото лето и за време на интензивни игри - (само ЗА PS4 Pro! ). 2 режими на работа : со мала/голема брзина на вентилаторот и контролно копче за автоматски/рачен режим; вентилаторите се вклучуваат кога ќе достигне 40€, и се исклучуваат кога температурата паѓа и управуваат со вашата конзола автоматски.

Параметри на производот

Description:
The fan has a total output of 5 fans (two large, three small), which effectively cool the console and ensure that it is dust-free. A must have for fans of PS4 Pro games. You don't have to worry about your game console overheating or burning your table due to long games. :
Features:
5 TURBO FANS The Super Cooler features 5 turbo fans to draw heat from the PS4 Pro host maintains its working temperature and keeps it cool in hot summers and intense games- (only for PS4 Pro!). The fans turn on when it reaches 40°C and off when the temperature drops, and manage your console automatically. :
Easy installation:
designed to be an important part of PS4 Pro - quiet, elegant, seamless fitness; easy click installation.
Power supply:
DC 5V via the USB port of the console, tool-free and no additional power supply required.
Portable, stylish:
the
Слична стока