.

.

Мхззанд Пелена, Пелена Влажни Суви Кеси Торба За Бебешка Облека Мала Тежина Патни Торби Пелена За Повеќекратна Употреба Влажни Суви Кеси За Јога Плажа Пливање За Ч?

Мхззанд Пелена, Пелена Влажни Суви Кеси Торба За Бебешка Облека Мала Тежина Патни Торби Пелена За Повеќекратна Употреба Влажни Суви Кеси

DEN 792.00

Пристапност
Залиха

Мини големината е еднослоен простор со еден патент, другите големини се двослојни двослојни простори со двоен патент Може да се користи за поставување костими за капење, фитнес опрема, делови од пумпа итн., со голем простор, мала тежина и лесен за носење. Повеќенаменски, многу практични, што ви овозможува да ги поделите влажните и сувите предмети во една кеса. Може да се користи како влажни и суви кеси за пелени, патни торби, вреќи за складирање, козметички кеси, чанти, кеси за перење. Ова е задолжителен предмет за вадење на вашето бебе, патување, јога, плажа и пливање. Мини големината е еднослоен простор со еден патент, другите големини се двослојни двослојни простори со двоен патент. Може да се користи за поставување костими за капење, фитнес опрема, делови од пумпа итн., со голем простор, мала тежина и лесен за носење. Повеќенаменски, многу практични, што ви овозможува да ги поделите влажните и сувите предмети во една кеса. Може да се користи како влажни и суви кеси за пелени, патни торби, вреќи за складирање, козметички кеси, чанти, кеси за перење.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cloth Diaper Wet Dry Bags
Material:
Printed Cloth TPU Waterproof Membrane
Large Size:
Approx. 44 x 39cm/17.3 x 15.3in(±1-2cm)
Medium Size:
Approx. 36 x 30cm/14.2 x 11.8in(±1-2cm)
Small Size:
Approx. 30 x 28cm/11.8 x 11.0in(±1-2cm)
Package List:
1 x Large Bag:
1 x Medium Bag:
1 x Small Bag:
Слична стока