.

.

Фенгжао Ја Брише Кутијата За Ткиво На Диспензерот, Отпорна На Прашина Ги Одржува Марамчињата Свежи Лесно Отворени И Затворени Контејнер За Бришење Без Лизгање За Д

Фенгжао Ја Брише Кутијата За Ткиво На Диспензерот, Отпорна На Прашина Ги Одржува Марамчињата Свежи Лесно Отворени И Затворени

DEN 720.00

Пристапност
Залиха

Материјал : Изработен Од еколошка пластика која не содржи пвц, БПА и фталати, безбеден е за бебиња и мали деца Тој е отпорен на капки, издржлив и водоотпорен. Широко користен : може да складира поставување марамчиња за бебиња, хартиени крпи, маски и други дневни материјали за екстракција. Ставете во автомобилот, дневната соба, спалната соба, трпезаријата, кујната, бањата, масата,бањата, масата за облекување, можете да ја отстраните шминката, употребата на шминка. Дизајн : Едноставен изглед, 3-слој дизајн, ротирачки предвремени, лесен за отворање и затворање, дизајн на отворен капак на преградата, изолира нечистотија, сендвич слој со запечатување гумен прстен дизајн, подобро да се спречи губење на влага и прашина влегува. Мазната пластична површина е лесна за чистење и не е лесно да се контаминира со прашина. Пакет и големина : Пакетот содржи 2 едноставни марамчиња за бебиња диспензерот, 1x бело, 1x црно, големина : 7. Лесен за пристап : Нежно подигнете ја покривната плоча со рака за да ги отстраните влажните марамчиња,по еден лист за да обезбедите свеж следниот пат. Спецификација : Големина : 7. Материјал : Пластичен Пакет : 2x марамчиња Боја на кутијата : Бели И црни Карактеристики : чувајте ги марамчињата свежи : гумениот прстен се користи за запечатување за да се спречи губење на влага на влажните марамчиња и е попријателски за кожата кога се користи.

Параметри на производот

Size:
7.3*4.3*2.7in /18.5 * 10.9 * 6.8cm.
Material:
Plastic
Package:
2X wipes box
Color:
white and black
Features:
Keep wipes fresh:
The rubber ring is used for sealing to prevent the moisture loss of the wet wipes, and it is more friendly to the skin when used.
It is suitable for wet wipes of most sizes on the market.:
Diverse usages:
The portable baby wipes dispenser pouch can be applied for various occasion, such as travel, home, living room, kitchen, dressing table, toilet and car, camping and more.
Слична стока