.

.

Нароте Пелена Влажна Сува Кеса, Удобна Торба За Складирање На Животински Модели 23 Х 15см За Бебе За Патување

Нароте Пелена Влажна Сува Кеса, Удобна Торба За Складирање На Животински Модели 23 Х 15см За Бебе За Патување

DEN 686.40

Пристапност
Залиха

Торба за пелени за бебиња со еден патент, една патент торба се користи за ставање чисти пелени, удобни и практични Торба за пелени за бебиња со еден патент, една патент торба се користи за ставање чисти пелени, удобни и практични. Усвојува висококвалитетна ткаенина, безбедна и еколошка, мека и пријателска за кожата, лесна за чистење, издржлива за употреба. Повеќекратна употреба, може да се користи за чување влошки за нега, менструални влошки, пелени за бебиња итн. задоволете ги вашите потреби за користење. Цртан филм животински модел на торбата, светла и убава боја, целокупната изгледа извонредна и симпатична, бебето ќе ви се допадне. Торба за пелени за бебиња со еден патент, една патент торба се користи за ставање чисти пелени, удобни и практични. Торба за пелени за бебиња со еден патент, една патент торба се користи за ставање чисти пелени, удобни и практични. Усвојува висококвалитетна ткаенина, безбедна и еколошка, мека и пријателска за кожата, лесна за чистење, издржлива за употреба. Повеќекратна употреба, може да се користи за чување влошки за нега, менструални влошки, пелени за бебиња итн. задоволете ги вашите потреби за користење. Цртан филм животински модел на торбата, светла и убава боја, целокупната изгледа извонредна и симпатична, бебето ќе ви се допадне. Торба за пелени за бебиња со еден патент, една патент торба се користи за ставање чисти пелени, удобни и практични. Повеќекратна употреба, може да се користи за чување влошки за нега, менструални влошки, пелени за бебиња итн. задоволете ги вашите потреби за користење. Цртан филм животински модел на торбата, светла и убава боја, целокупната изгледа извонредна и симпатична, бебето ќе ви се допадне.

Параметри на производот

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Diaper Storage Bag
Product Size:
Approx. 23 x 15cm / 9.1 x 5.9in
Applicable People:
General
Package List:
1 x Storage Bag:
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that if you use it for wet clothes, you must make sure to squeeze out the water before putting it in the bag. Do not put very wet items in the bag.:
Слична стока