.

.

Кисангел Новороденчиња Пелени Душек За Кревет За Мали Деца Перат И Еднократно Инконтиненција Подлога За Кревет 4-Слојна Памучна Подлога За Менување Пелени За Беби?

Кисангел Новороденчиња Пелени Душек За Кревет За Мали Деца Перат И Еднократно Инконтиненција Подлога За Кревет 4-Слојна Памучна

DEN 2.67

Пристапност
Залиха

Памук 1 ПАРЧИЊА Подлога За Менување Новороденчиња Четирислојна Печатена Подлога За Нега За Возрасни Новороденче Урина. Отпорен на абење и перат, тоа е и не е лесно да се оштети. Усвојува врвен памучен материјал, цврст и издржлив за долгорочна употреба. Лесен и лесен за носење, за да можете да го однесете на патување. По поставувањето на подлогата за менување на креветчето, мајките повеќе не мора да се грижат дали бебето ќе моча и ќе го валка душекот. Опис Оваа ставка е повеќенаменска подлога за менување бебиња, која прифаќа врвен и издржлив памучен материјал. Двостраната подлога за менување памук го одржува креветчето на вашето бебе чисто и уредно. Меко и безбедно, вашето бебе ќе има удобен допир на кожата. Тоа е добар подарок за бебе и девојче. Карактеристики-Големина : 70. 08 инчи-Боја : како што е прикажано-Материјал : Чист Памучен Пакет, Вклучувајќи 1 x возрасни нега рампа.

Параметри на производот

Слична стока