.

.

InstaSkincare Нега На Кожата Целосен Пакет-Серум За Хијалуронска Киселина За Лице 2Oz-Ниацинамид Серум за Лице 2Oz-Витамин Ц серум 2Oz-Ретинол Серум За Лице 2Oz - Колагенски Пеп?

InstaSkincare Нега На Кожата Целосен Пакет-Серум За Хијалуронска Киселина За Лице 2Oz-Ниацинамид Серум за Лице 2Oz-Витамин Ц серум

DEN 1503.20

Пристапност
Залиха

ДЛАБОКО ЈА НАВЛАЖНУВА ВАШАТА КОЖА! Серумот за чиста хијалуронска киселина за кожа ја прави вашата кожа помазна и помека, само со користење како хидратантна крема Витаминот Ц го изедначува тонот на кожата и ја намалува хиперпигментацијата. Ретинол Серумот видливо ги минимизира брчките и фините линии. Комплексот ниацинамид ефикасно ги намалува акните. Колагенот ги подобрува фоликулите на косата спречувајќи истенчување и губење. ЧИСТ КОЛАГЕН - Нашиот Органски Колаген во Прав Од Говеда за Жени од типот I & III е Одгледан На Пасишта, хранет Со Трева, Кето-Пријателски И 100% Природен. НЕЖНО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА КОЖАТА-Серумот Со Витамин Ц е преполн со антиоксиданси за видливо осветлување на кожата и минимизирање на изгледот на темните дамки. Серумот со витамин Ц за лице го изедначува тонот на кожата, ја намалува хиперпигментацијата и досадната кожа промовирајќи здрав сјај. ЧАО ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЈА-ниацинамид серум за лице се бори против пигментацијата на кожата, темните кругови и промена на бојата.

Параметри на производот

Слична стока