.

.

Тренер за усни, Тренер За Тенок Вежба За Лице Тренер За Мускулни Усни Затегнувач За Силиконски Вежби За Кревање Лице За Усни Алатка За Затегнување На Мускулите На У?

Тренер за усни, Тренер За Тенок Вежба За Лице Тренер За Мускулни Усни Затегнувач За Силиконски Вежби За Кревање Лице За Усни Алатка За

DEN 108.48

Пристапност
Залиха

Вежба за тенко лице : се препорачува да зборувате самогласки (А и е и јас И О И У) одново и одново за да произведувате редовни и уредни вежби и сеопфатно да ги зајакнете дванаесетте мускули на изразот на лицето Само 3 минути дневно е добар начин за вежбање на мускулите на усните и лицето. Тренер за усни : тренерот за усни е лесен за употреба. Само ставете го во устата и вежбајте ја устата 3 минути секој ден. Користете го овој силиконски тренер за усни за лице за да го вежбате лицето секој ден. Можете да вежбате до 12 мускули на лицето. Тренер за мускулни усни : вежбите за уста може да се прават во секое време, насекаде, дури и кога се гледате во огледало или се туширате. Кога сме лицето, тоа е прекрасен затегнувач на устата и совршена масажа на лицето. Ова може да биде алатка за тенко лице. Идеален подарок : овој вежбач за вилица има прекрасен уред за затворање на устата и тенко лице. Овој вежбач за лице може да биде ултра тенка маска за лице, која може да се користи како интересна играчка за подароци за да го изненади вашиот љубовник. Кога сакате да ја играте играта на зборување, потребен ви е совршен уред за орално вежбање. Уред за затегнување на кожата на мускулите на устата : квалитетен силиконски материјал, удобен за употреба. Чувајте го лицето младо со поголем притисок врз мускулите на лицето и слабеење на лицето. Лесен за употреба, погоден за образи, брадата и други области на лицето. Опис : дали сакате едноставен и безбеден начин за подигнување на кожата и мускулите на лицето? Оваа алатка за слабеење на лицето е добар избор за вас. Изработен од висококвалитетен силиконски материјал, кој е удобен лесен за употреба.

Параметри на производот

 :
Condition:
100% Brand New
Item Type:
Face Beauty Tool
Material:
Silicone
Optional Colors:
Red, Pink, Black
Size:
Approx. 8 x 7cm / 3.1 x 2.8inch
Weight:
Approx.38-39g
Package Include:
 
1 x Face Slimming Tool:
Слична стока