.

.

60 компјутери Алое вера под маски за очи - Намалете ги подуени очи и темни кругови, изгледајте младешки со цврста и подобрена под кожата на очите и намалете ги брчкит?

60 компјутери Алое вера под маски за очи - Намалете ги подуени очи и темни кругови, изгледајте младешки со цврста и подобрена под кожата

DEN 335.84

Пристапност
Залиха

❤ 【Слабет и хидрати】 Алое Вера е добро познат по своите хидрантни и смирувачки својства, што може да помогне да се намали подпухналоста, темните кругови и сувоста околу очите ❤ 【【ги намалува фините линии и брчките】 Алое вера маски може да помогне да се засили кожата и да се намали изгледот на фини линии и брчки, што ви дава помлад и зрачен изглед. ❤ 【Лесен за употреба】 Под закрпите за очи се едноставни и лесни за употреба и не бараат неуредни креми или серуми. Само поставете ги над затворените очи, опуштете се и оставете ги да ја работат својата магија. ❤ 【Природни и безбедни】 Под маските за очи се направени од чисти природни состојки, што ги прави безбедна и нежна опција за оние со чувствителна кожа. ❤ 【Погодно за патување】 Алое вера маски се компактни и преносни, што ги прави лесни за приближување кога патуваат. Користете ги за да ги освежите уморни очи по долг лет или ден на разгледување. ❤ 【Слабет и хидрати】 Алое Вера е добро познат по своите хидрантни и смирувачки својства, што може да помогне да се намали подпухналоста, темните кругови и сувоста околу очите. ❤ 【【ги намалува фините линии и брчките】 Алое вера маски може да помогне да се засили кожата и да се намали изгледот на фини линии и брчки, што ви дава помлад и зрачен изглед.

Параметри на производот

Слична стока