.

.

Фармаси Затемнети Усни Полни, Полни Сјај За Усни, Промовирајќи Природна Циркулација За Пополни Усни Со Помлад Изглед, Хидратантни, Заживувачки, Висок Сјај, Волумен?

Фармаси Затемнети Усни Полни, Полни Сјај За Усни, Промовирајќи Природна Циркулација За Пополни Усни Со Помлад Изглед, Хидратантни, Заживувачки,

DEN 286.40

Пристапност
Залиха

[ НАХРАНЕТЕ ГО, ПОДОБРЕТЕ ГО, ИСПОЛНЕТЕ ГО! ] Дали сте желни за полни и гламурозни усни? Сочни и пополни усни со едно сјајно лизгање полни сјај за усни, правејќи ги усните да изгледаат пополни и погламурозни. [ЧИСТА И НИКОГАШ ЛЕПЛИВА ] Нашиот највисоко оценет сјај за усни има чиста, лесна, нелеплива, кремаста формула која ги хидрира и волуменизира усните. [ПРИДОБИВКИ ] Помага дебели, негуваат и хидрираат усните. Заживувачката формула со висок сјај обезбедува смирувачка сензација додека се волумени. Подебелиот за усни има двојно дејство на полни и навлажнувачки усни, што го прави повеќенаменски за нега и подобрување на усните. [ПРОЅИРНА ЗАВРШНИЦА СО ЕДНО ЛИЗГАЊЕ ] чистата, кремаста формула во овој полни усни се внесува со најдобрите состојки за измазнување и полнење на усните. Карактеристики апликатор за максимизирање на усните за да испорача свиленкаста, проѕирна завршница со едно лизгање. [ФАРМАСИ ЗЛАТНИ ПРАВИЛА ] Нашите формулации исклучуваат состојки кои се непожелни за нашето здравје и планетата. Ние користиме суровини и активни суровини погодни за вегани во сите производи. Нашите производи не се тестираат на животни, не содржат тешки метали, дерматолошки тестирани, не содржат парабени. Фармаси Затемнети Усни Полни Усни Полни! Негувајте го - Подобрете го-Полни го! Сочни и пополни усни со едно сјајно лизгање! Полна усна што дава навестување на нијанса и усни со поцелосен изглед. Живописна боја и спектакуларен сјај. Атрактивни, Дебели и Сјајни Усни! Специјалната активна состојка во својата формула веднаш ги стимулира усните промовирајќи природна циркулација за пополни усни со помлад изглед. Обезбедува чувство на затоплување што не вознемирува за неколку минути. Додека се освежува со Ментолот што го содржи, поддржува навлажнување со Масло од Чајно Дрво.

Параметри на производот

Слична стока