.

.

НАИСЕИР Клипови За Нокти За Бисерна Коса Голем Клип За Канџи За Жени и Девојки Бисер Нелизгачки Клип За Коса Клипови За Вилица Додатоци За Стилизирање Подароци Дод?

НАИСЕИР Клипови За Нокти За Бисерна Коса Голем Клип За Канџи За Жени и Девојки Бисер Нелизгачки Клип За Коса Клипови За Вилица Додатоци

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Вклучува пакет : 2 Парчиња стеги за бисерни клипови за коса кои содржат 2 различни бои, розова и кафе боја ●Премиум Материјал : Изработен од квалитетна смола и вештачки бисер издржлив, едноставен стил на клип,лесен за отворање и затворање,може безбедно да ја држи и украси вашата коса. Површината на Клиповите За Нокти за коса е рачно полирана, мазна и светла, не е лесна за бледнеење, изгледа многу деликатно и елегантно. €Силен имот на држење : дизајнот на забите може многу да се справи со која било густа, нормална или тенка коса; Доволно долги штипки можат да обезбедат зафат и цврсто да ја држат вашата убава коса, нема лесно да паднат и да не ја оштетат вашата коса, што може да ја заштити вашата коса и да ви служи долго време. + Избор на подароци : бисерот е шик елемент во денешно време, ја покажува нежноста и чистотата на жените. Клиповите за коса се спакувани во шарена кутија за подароци, тие се завиткани со двослојна заштита на пакувањето за да се осигура безбедноста на клиповите за канџи за време на испораката.

Параметри на производот

Слична стока