.

.

ЏОУМЕИВЕНСП 4 парчиња 4,3 Инчи Нелизгачки Мат Големи Клипови За Нокти За Коса, Клипови За Коса За Тенка Густа Кадрава Коса Силно Држење Акрилни Клипови За Канџи Клип ?

ЏОУМЕИВЕНСП 4 парчиња 4,3 Инчи Нелизгачки Мат Големи Клипови За Нокти За Коса, Клипови За Коса За Тенка Густа Кадрава Коса Силно Држење

DEN 84.48

Пристапност
Залиха

ЕЛАСТИЧНИ ЛЕНТИ ЗА КОСА : 4 парчиња убави клипови за Коса 4 Удобен е и мек за носење, совршен за вашата коса. Совршено и не ви предизвикува главоболка. ДИЗАЈН и МАТЕРИЈАЛ : акрилните штипки за коса се меки, дишат, не се лизгаат и еластични. Тоа ве прави да изгледате стилски, шармантно и слатко. СОВРШЕНО СОВПАЃАЊЕ : Овие модерни клипови за Коса се достапни во различни бои за да одговараат на различни стилови на облека, а исто така можат да предизвикаат различни бои и фризури за коса, погодни за секоја пригода. ПОГОДЕН ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА : овие штипки за коса се погодни за внатрешни и надворешни работи, Вежбање, јога, утринска шминка и ноќно навлажнување, после миење на лицето, шетање на кучето и друг секојдневен живот, Забава, Плажа, Свадби, Родендени или Патување. Тие не само што ве одржуваат прекрасен изглед, туку и го одржуваат стилот на вашата коса и ја апсорбираат потта.

Параметри на производот

Слична стока