.

.

Апликатор за масло за скалп, четка за чистење на главата, шампон за масиво за масиво за новиот чешел за четка, чешла за масажа, чиста коса чиста и глава опуштена апли?

Апликатор за масло за скалп, четка за чистење на главата, шампон за масиво за масиво за новиот чешел за четка, чешла за масажа,

DEN 0.33

Пристапност
Залиха

Висок квалитет : Четка за шампон за масажер на скалпот за коса со совршена рачка за зафат за да ја вклопите раката удобно Дизајнирано со тркалачка топка, масло за масло за масло за масло за масажа есенцијално масло или течност растат на коса може да се додаде во четката за чешел, ефикасно да се промовира апсорпција на масло или течност. 45мл голем капацитет, доволно за да ја задоволите вашата потреба, чистата скалп и четката за масажа на скалпот. Четка за чешел за бања и туш : Подигнете го вашиот туш или време на бања на следното ниво со вклучување на четката за шампон за масирање на скалпот во вашата рутина. Четката за коса ве тера да уживате во придобивките од скалпот чиста и скалп масажа на четката на брз и лесен начин!. Четка за чешел отпорна на вода, може да се чистат скалп чиста и масажа на скалпот добро, без затегнување на косата, лесна масажа на главата, измама со скалпот и чешел од првут. Чистење и смирување : Уредот за чешел за чешел лесно го ексфолира вашиот скалп за да го отстрани првут. Исто така, го смирува скалпот за да помогне во промовирање на растат на косата. Апликаторот за масло за коса е напредна облека за четка за апликации за жени и мажи што го користат. Тип на коса : суво. Функција : Масирајте го скалпот, смирете ја кожата на скалпот, подобрување на растот на косата, скалпот на главата на главата.

Параметри на производот

Слична стока