.

.

Doitool 4 парчиња четка за четка против влажна влажна ексфолирачка фризерска глава Масажа чешел туш за чистење на коса силиконски четки за коса Исклучително чистење п?

Doitool 4 парчиња четка за четка против влажна влажна ексфолирачка фризерска глава Масажа чешел туш за чистење на коса силиконски четки за

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

Силиконска четка за скалп- четкајте ја косата за елеганција Чист скалп, извадете ја првут, чешање на скалпот; Масажа на скалпот, подобрување на здравјето на косата, олеснувајте го стресот. Четка за скалп за коса. Скалп силиконска четка- масирање на скалпот во тушот за да ја олесни чешаноста и да промовира циркулација на крвта. Добивање релаксирачка масажа дома и секој пат кога ќе ја миете косата. Четка за шампон за масажер на скалпот- нега на коса, стилизирање на косата и фризер. Четка за скалп за коса. Четка за скалп- Ергономски дизајн, многу опуштен и удобен за држење. Силиконска четка за шампон- тушот со оваа четка за шампон ја прави вашата коса и скалп чистач отколку порано. А и квалитетна четка за коса ви овозможува пријатно искуство за перење. Список на пакети 4 X Карактеристики на четки за масажа -Големина : 5.03x3 четка за миење на косата. -Којност : Како што е прикажано, силиконски чистач на лице - практичен чешел за масажа за здрав живот, лесен, чист и удобен за миење четка за масажа на целулит за коса. - Со преносен дизајн и лесен за употреба, тој е навистина прекрасен чешел за масажа за миење на коса за избор на четка за масажа на главата.

Параметри на производот

Слична стока