.

.

Фен за коса и, чешел за четка за фен за коса, мултифункционална четка за фен за фен за денгланг, суво и коса, четка за електричен топол воздух за жени

Фен за коса и, чешел за четка за фен за коса, мултифункционална четка за фен за фен за денгланг, суво и коса, четка за електричен топол

DEN 406.56

Пристапност
Залиха

Брзо исушете се : Оваа четка за фен за удар што брзо ја стигнува вашата коса во еден чекор додека ја исушите Погодно и добро работење, чешлајте ја косата додека создадете совршено моделирање на коса. Мултифункционална : моќност на сушење со помалку фриз и помага во намалување на оштетувањето на косата, фен за фен за четка му дава на вашата коса, свилен, природен сјаен изглед со запечатување на кутикулите на косата. Чувајте ја косата здрава : негативно наелектризирани јони и позитивно полнење во косата се неутрализираат едни со други. Четката за фен за коса може да ја поправи оштетувањето на косата за да спречи статичка електрична енергија, удобна и сигурна во употреба. Размислен дизајн : Фен за коса со чешел може да избере ветерни запчаници и температура според потребите, убава алатка за стилизирање на косата, да ви донесе сјаен изглед. Упатства : Редовно чиста фен за коса, пред да го исчистите, извадете ја млазницата за собирање на воздухот и чешел за заб, аспиратор за дифузија. Не користете ја четката во вода или други течности, не користете ја кога рацете ви се влажни. Брзо исушете се : Оваа четка за фен за удар што брзо ја стигнува вашата коса во еден чекор додека ја исушите. Погодно и добро работење, чешлајте ја косата додека создадете совршено моделирање на коса. Мултифункционална : моќност на сушење со помалку фриз и помага во намалување на оштетувањето на косата, фен за фен за четка му дава на вашата коса, свилен, природен сјаен изглед со запечатување на кутикулите на косата. Чувајте ја косата здрава : негативно наелектризирани јони и позитивно полнење во косата се неутрализираат едни со други. Четката за фен за коса може да ја поправи оштетувањето на косата за да спречи статичка електрична енергија, удобна и сигурна во употреба. Размислен дизајн : Фен за коса со чешел може да избере ветерни запчаници и температура според потребите, убава алатка за стилизирање на косата, да ви донесе сјаен изглед.

Параметри на производот

Condition:
Brand New
Item Type:
Hair Dryer Comb
Material:
ABS
Gear:
Three gear adjustable
Frequency:
50Hz/60Hz
Rated Power:
750W
Size:
As shown in the picture
Cleaning and Maintenance:
1. Turn off the product and unplug it:
2. Place the product on the insulated until it cools:
3. Cleaning the product with a wet cloth. Before cleaning the product, please remove the air collecting nozzle and comb tooth, diffusion hood.:
4. Store the product in a safe, dry and cleaning place. You can also use the hanging to the product:
Package List:
1 x Hair Dryer Comb:
1 x Manual :
1 x Comb Tooth Diffused Hood:
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :
Слична стока