.

.

МИШЕР Виолетова Маскара За Коса Привремена Маскара За Коса Што Може Да Се Пере Креда За Боја На Коса Веднаш Боја На Коса Професионална Боја На Коса Стап Привремена ?

МИШЕР Виолетова Маскара За Коса Привремена Маскара За Коса Што Може Да Се Пере Креда За Боја На Коса Веднаш Боја На Коса Професионална

DEN 1.00

Пристапност
Залиха

?Маскара За Коса Во боја : Овој Нов Привремен Крем за Боја на Коса е Богат со Боја и Лесен за Боење Може да се Меша со Совпаѓање На Боите За Да Се Создаде Своја Уникатна Коса Од Виножито. Исто Така, Може Да Ги Извалка Вашите Трепки. Мазната И Мека Крем Текстура Ја Прави Вашата Коса Мазна, Сјајна, Убава, Обидете се да Додадете Некоја Боја во Вашиот Живот. ?Лесно За Чистење И Нетоксично : Овие Шарени Трепки За Коса и Крем за Боење Коса Не се Трајни. Според Вашето Расположение, Сменете Ја Бојата Во Секое време, Насекаде и Користете Блага Токсична И неалергиска Формула растворлива во Вода. Лесно Чисто, Многу Погодно За Употреба, нема Чувство на Пецкање при Чистење. ?Тест за коса : Ја Пробавме Нашата Привремена Боја за Коса На Темна и Светла Коса. Резултатите Покажуваат дека Ефектот На Темно Боење На Косата не е Очигледен. Косата Со Светла Боја Има Релативно Очигледен Изглед. Ве Молиме Купете Го Внимателно. ?Како Да Користите И Применливи Луѓе : Држете Ја Косата Малку Влажна. ако Се Плашите Од Боење, Можете Да Користите Ракавици за Еднократна употреба. Кремот за боја на коса Е Многу Лесен за Нанесување. Самостојни Играчки Кои Се Погодни За Девојчиња, Деца, Момчиња, Возрасни, Домашни Миленици Итн. Се Многу Погодни За Секојдневно Фризерство, Фестивали, Забави, Активности, Клубови, Карневал, Воскресение, Ноќта на Вештерките, Божиќ, Косплеј Итн.

Параметри на производот

Слична стока