.

.

4 парчиња рамен чешел јаглеродни влакна пластични чешел за коса, чешел за стилизирање на хомички салон за алатка за стилисти за коса, алатки за зацрвстување на стил?

4 парчиња рамен чешел јаглеродни влакна пластични чешел за коса, чешел за стилизирање на хомички салон за алатка за стилисти за коса,

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

【Лесно за носење】 мала големина, лесен за носење, без разлика дали патувате или излегувате, можете лесно да го ставите во ранецот и да имате права коса во кое било време, каде било 【Интензивни заби на чешел】 Густи чешел за заби ја прават косата измазнета без да се заглавите, а може да имате мазна и права коса со еден чешел. 【Висококвалитетен материјал】 Избрани висококвалитетни материјали, најлон + јаглеродни влакна, отпорност на висока температура, отпорност на абење и отпорност на пад, материјалот е густ и тврд, не е лесен за кршење и има долг животен век. 【Широк спектар на употреба】 може да се користи на најразлични чешли за зацрвстување, со електрични распрскувачи за да се исправи косата. Карактеристики : Изработено е од најлон и јаглеродни влакна, има поголема јачина и издржливост. Антистатикот ќе помогне да ги скроти кадравите и смирените работи што летаат.

Параметри на производот

Слична стока