.

.

Ножици За Сечење Коса од 6 ИНЧИ Ножици За Коса Професионални Ножици За Фризури Ножици За Коса Ножици За Бербер ЈП440С и ножици За Разредување На Косата од 5,5 ИНЧИ Ножи?

Ножици За Сечење Коса од 6 ИНЧИ Ножици За Коса Професионални Ножици За Фризури Ножици За Коса Ножици За Бербер ЈП440С и ножици

DEN 1359.68

Пристапност
Залиха

Ножици за фризура од 6 ИНЧИ, берберски ножици на професионално ниво5 ИНЧЕН коса чистење ножици, V форма заби, чистење стапка 25%-30%. ЈП440Ц конвексни сечила,многу остри и остри за време на долг работен век. Добро пропорционален усовршен раб линија и слајд начин, многу добро сечење рамнотежа. Двете ножици за коса може да се користат во фризерскиот салон.КИНСАРО-само дизајн и производство на професионални ножици за коса, многу остри и долг работен век. Вовед : 5,5 инчи високо одделение 440с професионални ножици за разредување на косата,ножици за разредување на бербер,многу остри,високи перформанси на трошоците.Нашите фотографии со сите ножици се 100% вистински снимки, она што го гледате е она што го добивате. Вовед : 5,5 инчи високо одделение 440с професионални ножици за разредување на косата,ножици за разредување на бербер,многу остри,високи перформанси на трошоците.Нашите фотографии со сите ножици се 100% вистински снимки, она што го гледате е она што го добивате.

Параметри на производот

Слична стока