.

.

Кисангел Брада Тример 1сет Мажи Тример Жени Алатка Миленичиња Машина За Сечење Возрасни Коса Професионални Тримери Машинка Доенчиња Брич Отстранување Новороденч?

Кисангел Брада Тример 1сет Мажи Тример Жени Алатка Миленичиња Машина За Сечење Возрасни Коса Професионални Тримери Машинка Доенчиња

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

Алатка за Фризура за бебиња : Изработена од висококвалитетен материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и практична за долготрајна употреба Професионален Тример за Коса : Усвојување на премиум абс материјал, цврст и за долгорочна употреба. Детска Машинка За Коса : корпа за складирање на коса со Голем капацитет до скршена коса од летање надвор. Алатка за сечење коса : апсорпција на косата, може да се осигура дека скршената коса нема да биде неуредна и ќе го намали времето за чистење. Уред за сечење коса : керамичко сечило Со Кружен агол, грижа за скалпот на бебето, нема да му наштети на вашето бебе. Пакет Листа 1 х Тример За Коса 1 х База За Полнење 1 х Упатство за Употреба 1 х Четка За Чистење 1 х 3мм / 6мм Капак За Чешел 1 х 9мм/12мм Карактеристики На Капакот На Чешел - Спецификација На Батеријата : Литиумска батерија. - Боја : Зелена. - Керамиката е безбедна за употреба за гребење на бебето. - Користете Време : околу 50 минути. - Материјал : СТОМАЧНИ МУСКУЛИ. - Целото тело може да се измие, и можете да го расклопите и исчистите, што е многу погодно. - Време на полнење : Околу 2 часа. - Може да се вклучи за 2 секунди до бебето да не биде повредено погрешно работење. - Усвојување на премиум абс материјал, цврст и за долгорочна употреба.

Параметри на производот

Lithium battery.:
- Color:
Green.
- The ceramic is safe to use to scratching the baby.:
- Use Time:
About 50 minutes.
- Material:
ABS.
- The whole body can be washed, and you can disassemble and clean it, which is very convenient.:
- Charging time:
About 2 hours.
- It can be turned on in 2 seconds to the baby from being injured misoperation.:
- Adoption of premium ABS material, sturdy and for long-term use.:
- Power Mode:
Charging.
- Size:
Approx. 18.90X5.00X5.00cm/7.43X1.97X1.97in.
- Charging Voltage:
DC 5V 1A.
- absorption of hair, can ensure that the broken hair will not be messy and reduce the time for cleaning.:
Слична стока