.

.

Под Оклоп Машки Обвинет Непријателски 3 Трчање Чевли

Под Оклоп Машки Обвинет Непријателски 3 Трчање Чевли

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

Увезени Горниот дел од мрежата со 2 тони е лесен и дише. Отстранлив, луксузен соклајнер од пена за врвен чекор-во удобност и амортизирање. Двојна густина Наполнета Амортизирање на средниот ѓон за крајната мешавина на удобност и враќање на експлозивната енергија. Цврст гумен надворешен ѓон со стратешки поставени мешунки за дополнителна издржливост во области со висока абразија. Неутрален : за тркачи на кои им е потребна рамнотежа на флексибилност и амортизирање. Горниот дел од мрежата со 2 тони е лесен и дише. Отстранлив, луксузен соклајнер од пена за врвен чекор-во удобност и амортизирање. Двојна густина Наполнета Амортизирање на средниот ѓон за крајната мешавина на удобност и враќање на експлозивната енергија. Цврст гумен надворешен ѓон со стратешки поставени мешунки за дополнителна издржливост во области со висока абразија. Неутрален : за тркачи на кои им е потребна рамнотежа на флексибилност и амортизирање. Горниот дел од мрежата со 2 тони е лесен и дише.

Параметри на производот

Слична стока