.

.

К&засилувач;Ј Филтер За Фонтана За Вода За Мачки И Кучиња За Различни Модели 84оз/2,5 Л. Искористете Го Нашиот Филтер За Активен Јаглен Со Врвен Квалитет За Диспензеро?

К&засилувач;Ј Филтер За Фонтана За Вода За Мачки И Кучиња За Различни Модели 84оз/2,5 Л. Искористете Го Нашиот Филтер За Активен

DEN 3.00

Пристапност
Залиха

ВАШЕТО ДОМАШНО МИЛЕНИЧЕ ЈА ЗАСЛУЖУВА НАЈДОБРАТА ФИЛТРАЦИЈА : К&Ј се фокусира на создавање само најквалитетни филтри, без разлика дали за вас, вашето семејство или вашите сакани крзнени пријатели, нема кратенки! ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА НА ГРАШОК : нема алатки, нема инструкции за бесмисленост. Само супер лесен процес на замена на филтерот за вода за да ја ублажите секоја ваша фрустрација!. УНИВЕРЗАЛНОСТ ВО СВОИТЕ НАЈДОБРИ : К&Ј Филтрите може да се користат во безброј Квадратни Фонтани За Вода за Миленичиња, вклучувајќи Векен, Парнер, Пандола и многу други!. ИЗБЕГНУВАЈТЕ СИНДРОМ НА ЛИГАВА ВОДА : Испуштете Ја Замената На Филтерот За Вода За Миленичиња К&Ј И исчистете го треј на секои неколку дена и воила вашите миленици ќе уживаат во чиста остра вода без лигите и другиот ѓубре!. К&Ј Е НЕЗАМЕНЛИВ КВАЛИТЕТ И ГАРАНЦИЈА-ние земаме огромна гордост во квалитетот на дизајнот и инженерството на нашите филтри за вода за миленичиња.

Параметри на производот

Слична стока