.

.

Играчки за електрични мачки за миење садови, 13,8 Електрични скокање ракчиња со ракчиња со ракчиња со мачки USB симулации за полнење на јастог, кадифен играчки за кучи?

Играчки за електрични мачки за миење садови, 13,8 Електрични скокање ракчиња со ракчиња со ракчиња со мачки USB симулации за полнење

DEN 239.84

Пристапност
Залиха

1 Висококвалитетни материјали : Материјалите се изработени од меки ткаенини за да ги направат вас и вашето семејство поздраво. Допрете ја опашката на јастогот за да ги активирате трите режими на јастог и опашката. Движењето е направено од ABS материјал, што го прави јастогот поотпорен на паѓање. Електрична играчка за мачки : вграден сензор, може автоматски да се преврти или да се движи. Растечкото движење ги привлекува децата да играат. Моторот за полнење е одвојлив и може да се извади со отворање на патентот, што го олеснува чистењето. Добар избор за домашни миленици или деца : Играчките усвојуваат одлични материјали и исклучителни концепти за дизајн, дозволувајќи им на децата да уживаат во забавата на играчките во детството. Може да обезбеди добар водич за децата да го истражуваат светот и чудата и убавината на животот. Висококвалитетни материјали : Материјалите се изработени од меки ткаенини за да ги направат вас и вашето семејство поздраво. Допрете ја опашката на јастогот за да ги активирате трите режими на јастог и опашката. Движењето е направено од ABS материјал, што го прави јастогот поотпорен на паѓање.

Параметри на производот

Слична стока