.

.

Мачка Гребење Играчка Природен Сисал Мачка Гребење Ротирачка Топка Мачка Гребење Играчка Топка Интерактивни Цврсто Дрво Гребење Миленичиња Играчка За Мали Средн?

Мачка Гребење Играчка Природен Сисал Мачка Гребење Ротирачка Топка Мачка Гребење Играчка Топка Интерактивни Цврсто Дрво Гребење Миленичиња Играчка

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

ЦВРСТ ДИЗАЈН Оваа Квалитетна Играчка За Гребење На Мачки Е Изработена Со Цврсти Сисални Материјали За Добар Начин За Гребење На Мачињата Додека Помага Да се Чува Вашиот Мебел! Топката За Играчки За Гребење Мачки Има Вградено Ѕвоно, А Тоа Е Да Го Привлече Вниманието На Мачката И Да Ја Натера Мачката Да Се Заљуби Во Оваа Играчка Висок Квалитет Основата На Рамката На Триаголникот Е Дизајнирана Да Ја Поддржува Сисалната Топка, Која Е Стабилна И Тешко Се Истура, Така Што Мачките Не Можат Да Бидат Повредени И Побезбедни Кога Ја Играат Оваа Играчка. Лесно Инсталирајте Ја Оваа Играчка За Мачки Опремена Со Драјвер За Завртки. Многу Е Лесно Да Се Инсталира. Само Поврзете Триаголна Табла Со Стап, Ставете Ја Топката За Гребење На Мачката Сисал На Стап На Врвот, Потоа Ставете Друга Табла На Стап И Затегнете Ги Трите Завртки На Таблата. Интересна Мачка Овој Вид На Сисал Мачка Гребење Топката Играчка Е Различна Од Обичните Мачка . Топката Што Се Врти Сисал Може Многу Да Го Привлече Вниманието На Мачката. Основите На Столбот За Гребење Мачки Обезбедуваат Место За Гребење И Одбрана На Мебелот На Мачките.

Параметри на производот

Слична стока