.

.

Меиџијалонг Преклопен Песок За Мачки Со Фиока За Покривање Тепсија За Мачки Горниот Влез Прскање Мачка Снабдува Голема Кутија За Песок За Мачки Лажица Сива, 19х16х15 ?

Меиџијалонг Преклопен Песок За Мачки Со Фиока За Покривање Тепсија За Мачки Горниот Влез Прскање Мачка Снабдува Голема Кутија За Песок За Мачки

DEN 1177.60

Пристапност
Залиха

●Лесна Чиста Кутија За Отпадоци За Мачки : дизајнот на Фиоката го олеснува чистењето на ѓубрето за мачки За кутии за отпадоци за мачки со послужавници и лажичка за ѓубре за мачки, само треба да ја повлечете фиоката за чистење . Целиот тоалет за отпадоци од мачки може целосно да се расклопи, што го прави поудобен, побезбеден и полесен за чистење. €Пренослив Дизајн На Преклопување : дизајнот на преклопување на кутијата за отпадоци за мачки е лесен за инсталирање и расклопување, лесен за носење и складирање и може да се користи во секое време и насекаде. Можете да го чувате кога патувате или не го користите за да заштедите простор. ●СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН●еднонасочен дизајн, преден влез и горен излез, мачката не можеше да излезе од влезната врата, но може да влезе и да излезе од врвот. Спречување на прашина и мирис. Ако можете да го прифатите дизајнот, купете го! Шуплива песочна педала со голема површина, дупка за филтер за песок од 5 мм, истресете го ѓубрето за мачки за време на скокањето, може да спречи прскање на ѓубрето за мачки. [Нова Надградба]кутија за ѓубре за мачки за самочистење-Транспарентен И Прекрасен Влез Во Форма На Глава На Мачка, Дупка За Отпадоци Во Форма На Лента На Врвот, Зголемена Лопата, Која може да се Закачи На Страна, Послужавник За Ѓубре Од Мачки Од Типот Фиока, Погоден За Чистење На Ѓубре Од Мачки. Целиот Дизајн Го Прави Миленичето На Мачката Лесно и Интересно. [Големина] автоматска кутија за отпадоци за мачки-19 Инчи * 16 Инчи * 15 Инчи / 48 См * 40 См * 38 см. Излезот и Влезот Го Исполнуваат Хобито На Мачката за Отворање Дупки. Кутијата За Отпадоци Е Доволно Широка И Доволно Голема За Да Обезбеди Многу Дополнителен Простор За Мачка Од 15 Килограми Лесно Да Се Сврти.

Параметри на производот

Слична стока