.

.

Мачка Гребење Мат Мачка Гребење Рампа Природни Сисал Мачка Гребење Душеци Хоризонтална Прикован На Подот Тепих Кауч Мачка Резерви За Внатрешни Мачки Мачка Гребењ?

Мачка Гребење Мат Мачка Гребење Рампа Природни Сисал Мачка Гребење Душеци Хоризонтална Прикован На Подот Тепих Кауч Мачка Резерви За Внатрешни

DEN 364.80

Пристапност
Залиха

Дизајн против Лизгање : дното на оваа подлога за гребење мачки е нелизгачка подлога за гради, која додава дебелина и стабилност и не е лесно да се лизне ГОЛЕМИНА : (Л*В) 11,8*15,7 во/30*40см, Случајна Боја. Висок Квалитет : подлогата за гребење мачки е изработена од природен сисал. Сисалната ткаенина има силни и груби својства, одржлива е и издржлива, не распарчува толку многу, помалку неред на подот, што е одличен материјал за гребење што задоволува мачки. Повеќекратна Употреба : можете да ја закачите оваа подлога за гребење мачки на тепих како гребење мачки или да ја заковате на ѕидови, подови, дрво, ткаенина и многу повеќе за да ви помогне да создадете подобри опции за гребење. Тоа не само што може да биде подлога за гребење мачки, туку и подлога за спиење, подлога за врата. Предност : подлогата за Гребење Мачки им помага на мачките да ги дотеруваат и исечат канџите, одржувајќи ги активни и здрави.

Параметри на производот

Слична стока