.

.

KLKCMS Кревет ЗА ТУНЕЛ ЗА МАЧКИ Со Подлога, Склопувачка Цевка со топка За гребење, Интерактивна Играчка Совршена За Кучиња Во Затворен Простор, Мачки, Зајаци и д?

KLKCMS Кревет ЗА ТУНЕЛ ЗА МАЧКИ Со Подлога, Склопувачка Цевка со топка За гребење, Интерактивна Играчка Совршена За Кучиња Во Затворен

DEN 559.84

Пристапност
Залиха

* Добра ГОЛЕМИНА-кревет За Тунел За Мачки со перница лесен и компактен, што е погодно за носење aroundIt може да се преклопи во секунди и заштеди толку многу простор кога не се користи. Одлично за сите видови мачки, за да ја задоволи љубопитноста на мачките кон околниот свет. * СОВРШЕН ПОДАРОК и тунел е прекрасен подарок за вашите миленици и , и за пријателите кои поседуваат други мали животни. * забавна - - - Совршена форма за мачиња да се бркаат едни со други преку тунелите прикрадни напади едни на други. Стартувај во кругови и да играат играчка виси На крајот На Секој Апсолутно прекрасен производ!. * ТУНЕЛОТ ЗА КРЕАТИВЕН кревет е комбиниран тунел за кревет за миленичиња, изградени играчки, вашите мачки и миленичиња можат да играат, да се кријат и да спијат само со производ. * МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН - - - перницата и крошна може да се отстранат за лесно перење го сакате тунелот за играње директно отколку под агол. ОПИС : - ТУНЕЛОТ ЗА КРЕАТИВЕН кревет е комбиниран тунел за кревет за миленичиња, изградени играчки, вашите мачки и миленичиња можат да играат, да се кријат и да спијат само со производ. - забавно - - - Совршена форма за мачиња да бркаат едни со други преку тунелите прикрадни напади едни на други. Стартувај во кругови и да играат играчка виси На крајот На Секој Апсолутно прекрасен производ! - Добра ГОЛЕМИНА-кревет За Тунел За Мачки со перница лесен и компактен, што е погодно за носење around.

Параметри на производот

- Material:
Polyester
Size Chart:
Size:
&;
tunnel length -&; 99cm/38.98inch:
diameter -&;27cm/10.63inch:
mat length -&;55cm/21.65inch:
Package Includes:
1 Piece Cat Tunnel Bed:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
Слична стока