.

.

Roripoppu мачка играчка сисал топка што виси мачка играчка рачно изработена мачка јаже топка џвака еко-пријателска играчка миленичиња интерактивна играчка мачка игра?

Roripoppu мачка играчка сисал топка што виси мачка играчка рачно изработена мачка јаже топка џвака еко-пријателска играчка миленичиња

DEN 159.84

Пристапност
Залиха

Мачките природно сакаат да играат со сферични играчки - така што топките за играчки можат да се привлечат iosубопитност на мачката по симпатична форма Интерактивната играчка топка може да им обезбеди на вашите мачки бесконечна забава, може да и помогне на вашата мачка да го ослободи стресот, да го намали вознемиреноста и здодевноста. Топките за играчки за мачки ќе бидат совршен подарок за вашите миленици. Вашите миленичиња можат да ја намалат оштетувањето на мебелот и да се чувствуваат помалку осамени кога не сте дома или сте зафатени дома кога играте со топка за играчки за мачки. Топчињата за мачки ќе бидат добар избор за подароци за миленичиња, како што се Божиќниот роденден на Денот на благодарноста или други празници. Белешки : Природно јаже од коноп, ќе има малку неуредна коса на површината, ве молиме обрнете внимание на купувањето. Оваа играчка не може да се измие или нагласи. Топката за играчки за играчки : играчките со топки од сисали можат да се најдат каде и да сакате да висат. Можете едноставно да ги обесувате овие топки на рачката на вратата, кафезот за мачки, натписите за гребење на мачки, итн. Може да се користи и како декорација. Безбедност на материјалот : Топката за играчки за мачки е изработена од висококвалитетно јута јаже-нетоксично за употреба. Тоа е безбедно за вашите миленици да се џвакаат и може да се применат долго време. Смешна топка за играчки за мачки : Единствената топка е приближно 1,7 инчи - погодна за вашите миленици да каснат и да џвакаат - може да се користи за возрасни мачки и мачиња. И заинтересиран - звукот на шушканиот камен е потивок од другите играчки за маче од Bell Ball, но доволно за да го привлече вниманието на мачката. Интерактивна играчка со мачки : Шарените топки со мачки се обликуваат веднаш ја воодушевува iosубопитноста на мачката. Тоа им овозможува на мачките да играат, да ги бркаат и стимулираат своите инстинкти. И двајцата можат да ги ангажираат повеќе вежбање и да ја ублажат здодевноста. Вашата мачка, ако си играте со вашата мачка користејќи ја топката за мачки. Совршен подарок за вашите миленици : Играчки за мачки за мачки во затворен простор. Избор за играчки за мачки за подароци за миленичиња, како што е Божиќниот роденден на Денот на благодарноста или други празници. Белешки : Природно јаже од коноп, ќе има малку неуредна коса на површината, ве молиме обрнете внимание на купувањето. Оваа играчка не може да се измие или нагласи. Топката за играчки за играчки : играчките со топки од сисали можат да се најдат каде и да сакате да висат.

Параметри на производот

Слична стока