.

.

Генерички Комплет За Обука За Тоалет За Мачки Обучете Ја Вашата Мачка Да Го Користи Системот За Обука На Тоалет За Тоалет За Мачки Универзален Комплет За Обука За Т?

Генерички Комплет За Обука За Тоалет За Мачки Обучете Ја Вашата Мачка Да Го Користи Системот За Обука На Тоалет За Тоалет За Мачки Универзален

DEN 0.67

Пристапност
Залиха

●Висококвалитетен Материјал●комплетот за обука за тоалет за мачки е изработен од ЕКОЛОШКИ СТОМАЧНИ МУСКУЛИ, што е безбедно за домашните миленици Може да се користи одново и одново додека вашата мачка не научи да користи тоалет. ●Практичен#тренерот за тоалет за мачки е лесен за вашето маче да го разбере и користи. Обучете ја вашата мачка да користи човечки тоалет одреден временски период. Тренингот за нокшир на вашата мачка е лесен со овој комплет за обука за тенџере. Ќе добиете почиста средина. Време е да се збогуваме со кутиите за отпадоци и лошите мириси!. €Универзална qat toalet trainer е погоден за сите големини и форми на тоалети, погоден за сите тоалетни седишта, вклучувајќи тркалезни и тенки тоалетни седишта. ®Погоден За сите Мачки.Комплетот за обука за тоалет за мачки има силна носивост и може да ја поднесе тежината на повеќето мачки. Пред тренинг, препорачуваме да ја преместите кутијата за отпадоци во бањата 1 недела. ●Дизајн Што може да се одвојува ● комплетот за обука за тоалет усвојува дизајн на жлеб, што е погодно за отстранување на фиоката и лесен за употреба. Специјалниот дизајн нема да ја попречи нормалната употреба на тоалетот од страна на возрасните. Можете да се префрлите брзо и лесно, гарантирајќи хигиенска бариера помеѓу вас и мачката.

Параметри на производот

Item Type:
Cat Toilet Training Kit
Material:
ABS
Color:
blue pink gray
Size:
outermost layer
Packing list:
1*cat toilet mat
notes:
You can use a knife to cut the grooves to get your cat used to toileting. If your cat is unable to adapt to the new situation, you can use the spare tray to go back to the previous step. :
Слична стока