.

.

Klkcms кревет за мачки тунел со мат, склопувачка цевка со гребење топка, интерактивна играчка совршена за кучиња во затворен простор, мачки, зајаци и други мали ?

Klkcms кревет за мачки тунел со мат, склопувачка цевка со гребење топка, интерактивна играчка совршена за кучиња во затворен простор, мачки,

DEN 223.84

Пристапност
Залиха

* Добра големина - кревет за тунели со мачки со лесна и компактен перница, што е погодно да се носи наоколу Може да се преклопи во секунди и да се заштеди толку многу простор кога не се користи. Одлично за сите видови мачки, да ги задоволи iosубопитноста на мачките кон околниот свет. * Совршен подарок и тунел е прекрасен подарок за вашите миленици и, и за пријатели кои поседуваат други мали животни. * Забава - Совршена форма за мачиња да бркаат едни со други преку тунелите, да искористиме напади едни на други. Стартувајте во кругови и да ја играте играчката што виси на крајот на секој апсолутно прекрасен производ!. * Креативен тунел за кревети е комбинација тунел за миленичиња, изградени играчки, вашите мачки и миленичиња можат да играат, да се кријат и да спијат само со производ. * Мултифункционално - Перницата и крошна може да се отстранат за лесно миење, сакате тунел за игра директно отколку под агол. * Добра големина - кревет за тунели со мачки со лесна и компактен перница, што е погодно да се носи наоколу. Може да се преклопи во секунди и да се заштеди толку многу простор кога не се користи. Одлично за сите видови мачки, да ги задоволи iosубопитноста на мачките кон околниот свет. * Совршен подарок и тунел е прекрасен подарок за вашите миленици и, и за пријатели кои поседуваат други мали животни. * Забава - Совршена форма за мачиња да бркаат едни со други преку тунелите, да искористиме напади едни на други. Стартувајте во кругови и да ја играте играчката што виси на крајот на секој апсолутно прекрасен производ!. * Креативен тунел за кревети е комбинација тунел за миленичиња, изградени играчки, вашите мачки и миленичиња можат да играат, да се кријат и да спијат само со производ. * Мултифункционално - Перницата и крошна може да се отстранат за лесно миење, сакате тунел за игра директно отколку под агол. Опис : - Креативен тунел за кревети е комбинирано тунел за миленичиња, изградени играчки, вашите мачки и миленичиња можат да играат, да се кријат и да спијат само со производ.

Параметри на производот

- Material:
Polyester
Size Chart:
Size:
&;
tunnel length -&; 99cm/38.98inch:
diameter -&;27cm/10.63inch:
mat length -&;55cm/21.65inch:
Package Includes:
1 Piece Cat Tunnel Bed:
Note:
1. Please allow slightly error due to manual measurement.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
3. Wish you a wonderful on-line shopping!:
Слична стока