.

.

Водоотпорно Ќебе Од Заморчиња, 5 Пакети Мали Животински Меки Топли Ќебиња Од Руно За Миленичиња Покривка За Подлога За Спиење Фланелен Фрлање За Хрчак Заморче Заја?

Водоотпорно Ќебе Од Заморчиња, 5 Пакети Мали Животински Меки Топли Ќебиња Од Руно За Миленичиња Покривка За Подлога За Спиење Фланелен Фрлање

DEN 1.67

Пристапност
Залиха

●Топло и Удобно+Меко руно со уреден и тесен дизајн на шиење на рабовите гарантира дека ќебето за миленичиња е удобно и издржливо ①Водоотпорни и Отпорни На Истекување Ќебињата Од Заморчиња помагаат да се заштити вашиот мебел и да се одржуваат удобни вашите миленици. Водоотпорната обвивка ефикасно спречува излевање на течности и ги штити подовите, мебелот и кафезите од нечистотија, излевање, влакна од домашни миленици, дамки и несреќи. ● Лесен За Чистење Qultra-меки корални кадифени ткаенини. Погодно за перење. Машина За Перење. Исушете брзо, без набивање после миење. €5 ПАКУВАЊЕ ќе добиете 5 парчиња меки кадифени ќебиња од заморчиња.Секое ќебе е со димензии 12" 12", главно погодно за мали заморчиња, хрчак, стаорец, fer, порове и друго мало милениче со слична големина. Ја Поздравуваме сите клиенти да ни даде предлог и користење на искуство. Ве молиме слободно контактирајте не кога ќе добиете прашање или конфузија за овој производ.

Параметри на производот

Слична стока